mandag den 14. oktober 2013

Sisters - LARGE picture!

Hello derude.

På en nylig scrapdate, havde jeg taget et stort billede med. De var ganske få dage efter en efterårstur med familien, og jeg havde taget en masse skønne billeder. Det før omtalte store billede, var taget ved denne lejlighed, og jeg havde en intention om at scrappe det, sammen med en forventning om, at jeg nok ikke kunne få det til at fungere. Men da det kom til stykket, var det slet ikke så svært. Mine papirer fandt ligesom selv plads på layoutet, og det hele gik op i en højere enhed, uden der var de store tanker bag ved det. Alt i alt togg det vel 15 min. tid at lave, og jeg er ret godt tilfreds, - men jeg skifter ikke sådan lige stil - så er det sagt ;)

 
Ja, layoutet giver vidst sig selv. Jeg har leget lidt med noget grøn vandmaling, og ellers er der ikke så mange elementer. Jeg valgte at tegne min titel op med en hvid pen, for at fremhæve den lidt, og gøre den lidt svævende. Læg venligst mærke til sommerfuglen, - som normalt ikke har nemt ved at finde plads på mine designs, men her passer den fint :) 

 Sker det at du scrapper helt uden for din normalboks?

Vi holder efterårsferie nu., uden de vilde planer, men mon ikke vi finder på lidt spas hen af vejen :)

- Jeanne

5 kommentarer:

 1. Fantastisk smukt LO du har lavet.

  SvarSlet
 2. Flot LO. Jeg synes nu stadig du har holdt ved din stil, selvom det er et stort billede! Man kan stadig se det er dig der har lavet det!:
  Jeg er jo blevet tilhænger af maling, gesso, mist og splat, men ind i mellem finder jeg min "gamle" stil frem og laver layouts helt uden (ok, lidt splats kan godt indfinde sig :D )
  Vi har også ferie - den skal bruges på at lave julegaver til bedsteforældrene, da jeg starter arbejde de næste 3 mdr :)

  SvarSlet
 3. Ja meget flot :) Og skønt billede.

  SvarSlet
 4. Lækkert layout. Jeg synes, det er sjovt at prøve at scrappe uden for sin normalboks, da jeg tit lærer noget, som jeg tager med tilbage ind i boksen.

  SvarSlet
 5. Rigtig flot LO og super skønt billede.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...