tirsdag den 15. oktober 2013

Autumn

Efter et layout der var ude af normboksen (læs her), er det rart at være tilbage i min artsy komfortzone. Dette layout er røget direkte ind på min personlige top 10 - ja, måske endda top 5... eller 3? Jeg er glad for det i hvert fald ;)

Billedet er af Miras små tykke hænder, og det super fine blad hun fandt i vandkanten, da vi var på efterårsudflugt for nyligt. Hul i janteloven, jeg synes at jeg har taget et super godt billede her! Den sorte baggrund ligner en tavle, og jeg synes det var et fint udgangspunkt, så jeg besluttede mig for sort/hvid tema. Jeg påførte gesso med et plastikkort, og ventede meget utålmodigt på at det tørrede. Da gessoen var halvtør, kørte jeg et glitz rullestempel igennem det, og trak derved noget af farven af igen. Det kan ses over mit billede. Farven kørte jeg igen af på min baggrund, under billedet og i højre hjørne.

Min matte er et stykke pap, fra en ganske almindelig papkasse. Jeg har flosset kanterne, og givet dem lidt hvid gesso. Derefter fik kanten lidt guldstickels, og lidt almindelig sølvglimmer. Under matten lagde jeg en doily og lidt sytråd, - både sort og hvid.

Hjertet var en meget farverig udstandsning af en art, som har lagt i min tote LÆNGE. Den fik lov til at vise bagsiden. Mit Happy badge, er fra et Studio Calico måneds kit. Der blev også plads til lidt sharowski krystaller og selvfølgelig lidt hvide splats..

Her kan I bedre ane min glimmer kant, og mit rullestempel spor.

Prikken over I`et blev disse hulforstærkere... Hvor er det mon bedst at købe dem henne? Jeg har været så heldig, at få ca. 15 foræret, men jeg vil gerne have opdateret arsenalet ;)

Håber I syntes om den smule inspiration jeg havde at byde på i dag. Nu vil jeg holde efterårsferie med mand og børn. - God ferie :)

- Jeanne

10 kommentarer:

 1. WOOOW hvor er det bare super lækkert, så enkelt og alligevel med så mange lækre detaljer at gå på opdagelse i.
  SMUKT, SMUKT og meget betagende og et fantastisk billed!!!!!!!!!!
  Jeg har også været på jagt efter hulforstærkere men har desværre kun fundet dem i plastik ;O)))

  SvarSlet
 2. Uhh hvor er det bare et lækkert LO. Der er så mange fede detaljer, og det billede er da også bare super godt.
  Rigtig god ferie.

  SvarSlet
 3. Dejligt layout. Elsker gessoen i baggrunden.

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er det bare flot. F... Janteloven du har jo ret ;-) fantastisk. Tror du kan købe hulforstærkere hos en kontor forsyning eller bog og ide eller Arnold busch. God jagt .Kh 10na

  SvarSlet
 5. WAUW super flot LO her. Virkelig smukt arbejde med så mange lækre detaljer hvor end du ser på det.
  Håber I får en rigtig god ferie alle sammen nu.

  SvarSlet
 6. Hold nu k*** hvor er det et mega flot LO!

  SvarSlet
 7. Det er bare rigtig flot. God ferie. :-)

  SvarSlet
 8. Flot lay out of der er ingen tvivl om at det billede er et pletskud.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...