lørdag den 19. oktober 2013

Exiting News - Yaaaaay!!

Har du fulgt med på bloggen, så ved du at jeg har haft hemmeligheder. Der er sket noget helt fantastisk, og de sommerfugle jeg har gået med i maven, bliver lukket ud nu!

Jeg er kommet på endnu et designteam!!
Og ikke bare hvilket som helst designteam, men ved :


STROMSVIGT er mærket på de lækreste stempler, alle designede af søde Nina Christensen.  Da jeg blev tilbudt en plads på designteamet, var der absolut ikke nogen grund til at overveje noget, for Ninas stempler er så trendy, fine og "lige-mig", at jeg synes at alle skulle bruge dem ;) Blandt andet er jeg ret begejstret for det alfabet hun har designet med Æ,Ø,Å. 

I anledningen af offentliggørelsen har jeg selvfølgelig lavet et layout - kun med stempler fra STROMSVIGT.

Baggrunden er lavet med peerless vandmaling, erhvervet på kursus med Nina Ostermann, på convention (Dem er jeg nødt til at have nogen flere af!) Da jeg var tilfreds med udtrykket, stemplede jeg med dette stempel. Og de diagonale striber giver mit layout et struktureret udtryk som jeg er helt vild med :) Den gyldne fjer er også fra STROMSVIGT, og den er super sød i sin enkelhed. Man kunne nemt have valgt at klippe den op i siderne, for at give den mere liv, eller sågar have tegnet på den, men da jeg har lagt en naturfjer sammen med den, så synes jeg ikke det var nødvendigt.

De tekststempler, store kryds og fine stjerner jeg har brugt, er fra 2 stempelsæt, nemlig det sæt der hedder "Classic You" og "The Good Stuff". Min fotomatte består af en simpel vellumpose og lidt hvid sytråd. Jeg har brugt guld- og sort- mist til mine splats. Den fine guldpil er fra freckled fawn. 

For at runde mit layout af, har jeg pyntet med pailletter i 3 farver, og doodlet lidt med en blyant. Jeg er så så glad for det endelige resultat, og SÅ glad for nu at være en del af designteamet! Yaaay!!

 

5 kommentarer:

 1. Først et STORT tillykke. Hvor er det bare godt .Og fedt det er lige dig, så skal det nok blive godt.

  Og endnu engang et lækkert layout. Er vild med din stil og at du kan få mange ting med og stadig bibeholde white space.

  SvarSlet
 2. Flot LO og et stort tillykke med din plads på det nye DT her også. Det er jo perfekt, når det nu lige er så dig at bruge de stempler alligevel, så som Malene sigr, så skal det nok blive rigtig godt.

  SvarSlet
 3. Dejligt lo som lige er mig,
  og til lykke med at du er med i det tem
  det bliver fedt at følge dig med de stempler mm
  lilla

  SvarSlet
 4. Stort tillykke. Det havde da noget med et LO at gøre ;-)
  Det er jo tydeligt at det lige er dig, så endnu et tillykke

  SvarSlet
 5. Stort tillykke Jeanne! Hvordan får du dig tiden til det? Kanon lækkert layout! Er de vandfarver ekstra gode??
  Lækre stempler!:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...