mandag den 6. januar 2014

Ready for a New Year

Hej alle - og godt nytår.
Jeg har startet mit scrapår med et nytårs layout.
Søde Nina Christensen der står bag STROMSVIGT har besluttet sig for at lave et layout om måneden, - hun kalder det "12 i 14", og hun har inviteret designteamet med på sine udfordringer. Denne måned handler det om store titler - så det har jeg lavet ;)

I øvrigt, så opfordrer jeg jer, til at smutte ind og besøge Nina på bloggen, for i forbindelse med denne udfordring har hun også en giveaway/konkurrence.

Helle Everybody - and happy New Year. 
I have started my scrapyear with a New Year's layout.
Sweet Nina Christensen there is behind STROMSVIGT, have decided to do one layout a month - she calls it "12 in 14", and she has invited the design team to do it with her. 
This month it's all about big titles - so I made just that ;)

Hop in and visit Nina on her blog, for the purposes of this challenge she also have a giveaway / competition. 

 I år kunne jeg passe en af mine mange kjoler - det er længe siden sidst! Men mit vægttab (-12 kilo) har gjort underværker, og jeg fortsætter vægttabet i 2014.

This year i actually could fit one of my many dresses - Its been a while! But my weightloss (-12 kilos) has done me good, and I will continue my diet in 2014.

 Baggrunden er lavet med sort akrylmaling. Den neonpinke maling har jeg brugt til at stemple med. Stemplerne der er brugt er alle fra stromsvigt <3

The background is made with black acrylic paint. The neonpinke paint I used to stamp with. The stamps that are used are all from stromsvigt <3


Fjer og en halv doily samt en guldpil fra freckled fawn er eneste pynt på mit layout.

Fethers and a half doily + a golden arrow from freckled fawn, is "garnish" I have used.

 Jeg håber I har fået lyst til at være med på legen. 

I hope you want to participate in the challenge.

6 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...