torsdag den 10. oktober 2013

My Boy

For nyligt bloggede jeg følgende layout ved Picturingtheworld, men I skal da ikke snydes.
Hvis I er interesseret i opbygning, teknikker, flere detaljebilleder og beskrivelse af de brugte produkter, så hop ind på indlægget her.  Billedet jeg har brugt, er af min skønne sønnike Magnus. Han fik briller for et hallvt års tid siden, og jeg har svært ved at forstå, at han ikke altid har set sådan ud :) Han er frækkert er han!


 Dette ene detaljebillede fik I lige med her på bloggen også. Jeg har tidligere snakket om "Ynglings-steder" på sine layouts, og dette lille udsnit er min favorit.
I øvrigt er det første gang, jeg har formået at få brugt et moustache på et af mine designs (der ikke var stemplet). Jeg synes disse skæg, er utrolig søde, men også meget svære at bruge. Især når mine scrapemner, veksler mellem mine døtre, mig selv, natur og katte - foruden bassen her på siden.

Nu til noget lidt andet. Dem der er tæt på mig, er klar over det, men jeg ved ikke på stående fod, hvor meget jeg har fortalt her på bloggen. Sagen er den, at jeg lider af depressioner, stress og har også en snert af noget angst, det har stået på i en årrække. De mange perioder uden blogindlæg, er en følge af dette, og i øjeblikket er min hverdag præget af følelsesmæssig turbulens. Jeg er startet i forløb ved en psykiater og håber at en nøjagtig udredning, kan give mig den ro i sindet, og den rette hjælp, således at jeg på sigt kan få mig den uddannelse jeg har sukket efter i mere end 10 år. - Når det er sagt, så har jeg masser af kreativt overskud i øjeblikket, så der er nok projekter at vise frem af. Ydermere har jeg spændende nyt! Følg godt med de næste par uger, når jeg annoncerer de fantastiske nyheder - Kan I mon gætte hvad det er? :)


7 kommentarer:

 1. Super flot LO. Skønne farver og en dejlig lille guttermand. Håber du får den hjælp der skal til. God bedring.

  SvarSlet
 2. Superflot layout med mange fede detaljer!
  Jeg håber, at du får noget brugbar hjælp.

  SvarSlet
 3. Et rigtig flot lo med mange gode detaljer, og ja de der mustacher er sjovt men jeg tror også jeg vil have svært ved at bruge dem.
  Det lyder godt hvis du kan få hjælp til at få en tålelig hverdag - pøj pøj med det

  SvarSlet
 4. Lækker layout.
  Min ældste datter fik briller da hun var 2½ og nu i dag har vi lige fået at vide at min yngste datter på 3½ også skal have briller.
  Håber du er kommet ind i et godt forløb.

  SvarSlet
 5. Kære du. Det er så flot at du fortæller. Og så sejt at du har søgt hjælp.
  Magnus bassen er bare en lækker fræk trold.

  SvarSlet
 6. Super lækkert LO her, han er da bare en rigtig lille charmetrold. De briller gør bare noget ved de små størrelser. Min yngste søn fik også briller som meget lille og de var så stærke, at ingen fattede han havde kunnet begå sig før, men samtidig havde han bare slet ingen næse, så vi måtte há speciallavede stænger, som kunne sættes fast omkring ørerne, ellers ville de falde af, og han mindede faktisk ret meget om din lile gut her ha ha ha.
  Super flot at du står frem med din sygdom, og jeg krydser virkelig alt for, at du får en hurtig og god hjælp. Min svigerdatter har det samme, og fik en virkelig god psykiater, som virkelig var pengene værd, og idag lever hun heldigvis et stille g roligt liv i fred med sig selv og sine omgivelser, så håber virkelig, at du kan være lige så heldig, som hun var. Pøj pøj med det hele. Og mon ikke den nyhed kunne tænkes at være en form for udvidelse af noget??? ha ha ha

  SvarSlet
 7. Hvor ser din søn sød ud. Brillerne klæder ham utrolig godt! :)

  Virkelig lækre stempler du har brugt til din baggrund.

  Jeg synes det er dejligt, at du fortæller om det du kæmper med. Jeg tror flere end man lige regner med, står med de samme udfordringer eller lignende. Håber du finder en god måde at klare det på, så du kan komme igang med dine fremtidsplaner for alvor. <3

  Kram, Nina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...