søndag den 21. oktober 2012

New World In The Morning

Den anden dag var der scrapklub, på Scrapsisters.dk, og jeg var så heldig, at jeg fik mulighed for at deltage sidst på aftenen. Det blev til et poetisk layout, hvor jeg udelukkende har brugt ting fra mit Studio Calico måneds kit. - Også er det endda uden splats.

Billedet er taget en meget TIDLIG morgen, på vej hjem fra Billund lufthavn. Jeg havde netop sendt min mor og yngste bror med et fly, - og klokken har nok været 4-5 stykker. Jeg var alene i bilen, så det blev til et par pauser undervejs. Her var jeg nødt til at standse, fordi solen blev ved med at blænde mig, - men til gengæld fik jeg nogen fantastiske billeder.

Jeg har brugt min sunburst template og gule mist, til at lave min baggrund. Den brede washitape har jeg sat lodret, for at skabe lidt variation til resten af mit lo. De to mønsterpapirer der sidder vandret skaber ro, selvom de er klippet løseligt ud i hånden. Min røde matte fremhæver det røde i billedet, og giver en lækker kontrast til den gule mist.

De små ord er klippet ud fra et mønsterpapir. Instagram badget giver en rigtig fin finish.

De små blomster, er egentlig stempler der fulgte med kittet. Jeg har stemplet på papir med træstruktur, og klippet dem ud.

Jeg har startet min titel her... Skrevet i hånden, så der er fokus på slutningen. Her står "Everybody talks about a.." Med træthickers står der "New World in the morning.
Jeg er blevet yderst tilfreds med mit layout, - og føler mig efterhånden godt tilpas, med de mange lag.

Husk forresten min giveaway, der er kun få dage tilbage, - og mange har glemt at skrive deres e-mail adr.

6 kommentarer:

  1. Som altid Jeanne, et skønt layout, fra dig af.
    Åh, hvor smuk en solopgang.
    God søndag Knus

    SvarSlet
  2. Super flot enkelt layout og dog med mange fine lag.
    Du må have en god søndag.

    SvarSlet
  3. Lækkert LO. Skønne bogstaver!

    SvarSlet
  4. Lækker LO - uden splat ;o) - men hvor er du bare go' til at få det til at se enkelt ud uden at det er det.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...