mandag den 22. oktober 2012

Safari...

Som så mange andre, har jeg også deltaget i Scrapsisters Cyper Crop. Det startede lørdag formiddag, hvor jeg dog ikke kunne være med. - Faktisk havde jeg satset på, at kunne nå hjem til computeren og scrapsagerne sidst på eftermiddagen, men det blev det ikke noget af.... Heldigvis nåede jeg så, at scrappe om aftenen... Øhm... Jeg startede lidt over kl.22. Søndag fik jeg også nået et enkelt layout, og det er det som jeg nu vil vise jer.

Layoutet her, er lavet til opgaven "Madam Butterfly & venner". Kravene var at der skulle være et element på mindst 20*20 cm. mindst 3 sommerfugle, og mindst et andet dyr. Og sidst, skulle der være syet på layoutet.
Jeg har valgt at lave en række chevrons i min venstre side. Jeg har brugt sort, blå og grøn. Midt på dem, har jeg rørt en lyserød modeling paste, og trukket gennem en template med ord. Mit  20*20 element er min gule splat... Og ja, - den er SÅ gul :)

Jeg har brugt en grøn matte til mit billede, og under den har jeg lagt en bane punchinella. Dette billede er desværre blevet ret sløret, - men pilen i venstre side er syet i hånden. Jeg har valgt at lave lidt løselige sting, ned fra pilen også, for at trække opmærksomheden hen mod min titel samtidig.

Mine sommerfugle er punchet ud i hvid kraft karton, og trykket ned i min Pink Neon sværte. Jeg har tegnet detaljerne på dem, og midten har fået en anelse glossy. Og så har jeg sørme fået lidt journaling på også... Det sker ikke så tit.

Her er et close up af min modeling paste. Jeg kan godt lide, at farven er blevet så sart, - man ser det næsten ikke, når man først ser layoutet, men det er en lækker detalje når først man får øje på den.

Denne pil er ligeledes syet i hånden. Til sidst har jeg tegnet løseligt omkring det gule, for at skabe mere opmærksomhed, og for at give det hele et mere artsy udtryk - som jeg jo elsker.
Jeg synes det er blevet et rigtig cool lo. og så er det også første gang jeg scrapper et dyr.... Tænk engang, at for bare et års tid siden, havde jeg aldrig scrappet billeder, der ikke var med mine børn., og jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle være anderledes. Nu er ingen billeder hellige længere - Pas på fotoalbums! ;)

6 kommentarer:

 1. Fantastisk lækkert layout.
  Er ret vild med med teksten, af modelling paste, det ser ret godt ud.

  SvarSlet
 2. Skønt LO med dejlige friske farver.

  SvarSlet
 3. Flot layout med fede detaljer.

  SvarSlet
 4. Fedt layout med herlige neonfarver :)

  SvarSlet
 5. Nøøøjj det FEDTTTTTTTTTTTTt....!!! super fede farver..

  LOVE NEON..!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...