tirsdag den 23. oktober 2012

Im so Exited

I forbindelse med Cyper crop på Scrapsisters.dk, fik jeg lavet det layout, som jeg gerne vil vise jer i dag.
Opgaven lød på, at man skulle bruge Neon mindst et sted på sit lo. Noget rundt, noget der ikke er scrap og en titel fra en 80`er sang.

Jeg startede med at farve min modelingpaste, og har brugt min nye template med ord. Den er SÅ lækker!! Kanten på billedet har også fået lidt paste, og det samme har min baggrund, sådan lidt tilfældigt i kanten.
Under mit billede har jeg brugt lidt neon-orange washitape, og strimler af mønsterpapir, samt lidt trevlet mursnor. Jeg har også stemplet med min neon-orange sværte fra Hero Arts med mit ringstempel.

For at løse opgaven skulle jeg bruge noget på mit layout, der ikke var scraprelateret. Mit valg faldt på toiletpapir, så det er blevet min fotomatte, efter en omgang sort mist. Billedet er Michelle på hendes første skoledag.

Sangtitlen blev "Im so Exited!" Den passer jo perfekt til hendes skønne ansigtsudtryk :) X´et har fået lidt lækker glimmer.

Nederst venstre har jeg pyntet med samme stempel, samme mønsterpapir, et stykke washi, et par clips og et træ-kamera.


På billedet har jeg sat en punchet vellum sommerfugl, der har fået en smule glimmer.
Jeg håber I er blevet lidt inspirerede :) Følg med senere, hvor der skal findes 10 stk. vindere af min lille giveaway :)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare super lækkert og godt fundet på ;)

  Teksten er perfekt til hendes ansigts udtryk :)

  SvarSlet
 2. det er så fedt det lo... super lækkert

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot LO. Ja, den tekst template er rigtig lækker.

  SvarSlet
 4. Jeg er imponeret over dine LOer. Jeg kan rigtig godt lide din stil med mange små fine detaljer, man kan tage på opdagelse i.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare godt ud.

  SvarSlet
 6. Det er så flot - og det viser bare at selv om man skal bruge nogle lidt "sjove" farver, så kan det godt komme til at se rigtig fedt ud.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...