tirsdag den 16. oktober 2012

Giveaway!

Så er der igen giveaway her på bloggen! Denne gang er det StarsForStacy, der har været så søde, at sponsorere 10 gavekort på hver 75 kr. til brug i deres fine webshop!! Julen nærmer sig med hastige skridt, og hvem kender ikke én, der godt kunne bruge et sæt lækre øreringe?! Måske vil du hellere forkæle dig selv... Dette er en LYNKONKURRENCE - Dvs. at vinderne (alle 10) findes allerede om en uge d.23/10, så der er ingen grund til at udsætte deltagelsen :) 
 
Reglerne denne gang er : Udefinerbare! Jeg vælger 10 vindere om en uge...
Gør dig bemærket! Du bestemmer selv hvordan. Måske ved at smide en masse kommentarer på mine indlæg. Måske ved at fedte. Måske ved at linke fra din blog. Måske ved at blive følger her eller på facebook. Måske ved at skrive en vittighed., mulighederne er utallige ;)
*OBS. for at deltage, skal du som minimum smide en kommentar til dette indlæg med din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder... Og med 10 gevinster, må chancerne siges at være gode!

Jeg har forøvrigt allerede blogget én gang i dag, - så hvis du kom og ledte efter kreativ inspiration, så læs bare videre.

16 kommentarer:

 1. Follow your heart and your dreams will come true!

  SvarSlet
 2. aww super flotte øreringe, hvem kan sige nej til dem.. håber jeg har en chance.
  jabba dabba dooo.. hav en dejlig dag

  SvarSlet
 3. SÅ fine øreringe... vil passe fint til min nye kjole :-)

  SvarSlet
 4. Du er hammer dygtig Jeanne <3

  SvarSlet
 5. Du er hammer dygtig Jeanne <3

  SvarSlet
 6. I would like to participate and win:)

  Gabriella

  gabus1217_8@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Søde øreringe, hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg give et af mine tre "pigebørnebørn" på 13-15-og 25 år, dem som tillægs julegave. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. nu det jul igen og nu det jul igen .. julen vare lige til påske .. nej det ikke sandt nej det ikke sandt for der imellem kommer fasten ... god jul

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 9. Vil meget gerne følge med her på bloggen, ikke kun for at vinde men fordi din blog er så inspirerende ;)

  henridarling@gmail.com

  SvarSlet
 10. Du er satme en dygtig Jeanne. Og jeg er virkelig glad for, at have funde din blog. Jeg er nu blevet fast læser hos dig, og hvis du vil, så er du da mer end velkommen til at besøge min blog, måske du vil deltage i min give away, og måske....... er det DIG der vinder:-)

  SvarSlet
 11. Jeg har set dagens LO og var lidt overrasket over din sorte stil, som jeg ikke synes, du plejer. Til gengæld er jeg vild med din stil med dine splats og chevrons og hvad du ellers plejer at ha på. Som du kan læse, så er jeg fast læser på din blog, selvom der ikke er link direkte fra din blog til min. Jeg famler lidt endnu omkring min stil, men er nok mere og mere vintage. Til gengæld er jeg også vild med din stil, som ser simpel ud, men som overhovedet ikke er det. Synes i øvrigt, det er fedt at du altid tager et nærbillede af de specielle steder på Lo'et. Det giver god inspiration og fascination.

  SvarSlet
 12. Deltager :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Ejj hvor fedt!!
  Det ville være super duper smækker lækkert at vinde :)

  Tak for alt det spændene du laver og viser på din blog:)
  Elsker at følge dig herinde :)

  Knuzz Jean
  mopsejer@gmail.com

  Fortsat god efterårsferie til jer der har det :)

  SvarSlet
 14. Hvis jeg vinder vil jeg lade juleånden råde og købe noget der så vil blive givet til kvinderne fra Reden, som du kan læse mere om i mit indlæg fra idag!

  SvarSlet
 15. Uhm ... dejlig giveaway!!
  Håber du har opdaget mig :D

  Knus og kram :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...