tirsdag den 16. oktober 2012

Child Play

Jeg har lavet et layout med titlen "Child Play". Jeg er helt tosset med det ;)

Billedet har været en tur gennem instagram, og forestiller Magnus, der stolt og måske forundret, beundrer sit kunstværk, på et besøg hjemme ved farmor og farfar. Kanten på billedet er blevet slebet lidt, og jeg har ydermere ridset en kant i billedet.Mit mønsterpapir er forøvrigt fra Heyday collectionen.

Henover billedet har jeg sat en vellum-polaroid fotoramme fra StudioCalico. Jeg elsker effekten! Jeg har også punchet en tab i vellum, og sat ovenover billedet. Træpynten, - taleboblen, er ligeledes fra SC. Hvis man ser efter, kan man se, at jeg har tegnet en kant omkring hele mit billedelement, med en sort tus. Under billedet, har baggrunden fået rigelige mængder sort mist, og enkelte små hvide splats.

Mine borter er lavet vha. washi, malertape, stof der er clipset på, og et enkelt aftryk med mit hjemmelavede stempel. Ringene har jeg lavet, ved at miste ned i mit mistkåg, og "stemplet" med det. Alfabetet er oprindeligt gråt, men det gør det jo bare så meget nemmere at få det som man vil.

Her har jeg brugt samme fremgangsmåde. Da jeg ville lave mine hvide splats, fik jeg vippet mistflasken for meget, så jeg fik en GIGA-splat på papiret! Jeg skyndte mig at tørre den væk, men mit grineanfald forsinkede processen en anelse, så derfor er dette området blevet meget duset. Jeg kan nu ret godt lide udtrykket, men det var også dyrt i mist ;)

Det bedste ved scrapbooking, er når det hele går op i en højere enhed, og det føler jeg virkelig at dette gjorde! Det er blevet meget artsy, og det skal man jo nok være til, for at kunne lide det...

Tak fordi I kiggede med, og tak for jeres søde kommentarer! - De mange roser fra jer, bliver forøvrigt snart gengældt.... Hmmm..... Hvad kan det mon betyde ;)

5 kommentarer:

 1. Super fedt layout - god effekt med det sorte.

  SvarSlet
 2. Det er et lækkert råt layout mod det farvestrålende billed!

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig godt ud. - det ser rigtig godt ud med det sorte...

  SvarSlet
 4. Mega flot lay out, jeg får sådan en lyst at lave klatter og splat når jeg ser dine LO

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...