onsdag den 28. marts 2012

Lille Sommerfugl

Jeg har et par tattoveringer... En er work In progress og en er bare perfekt.. Ja, for mig i hvert fald ;) man kan mene hvad man vil om kropsudsmykning, det er en egen vurdering. For mig personligt, har jeg meget tanke med i process og udførsel af mine tattoveringer. De er velovervejede og ikke "bare" noget smart eller useriøst. Jeg fraråder at få en tattovering ud fra en hurtig indskydelse, men sådan er folk så forskellige ;) Min Sommerfugl sidder på højre fod, og hvis jeg selv skal sige det, så er den pivfræk ;) her er den efter kærlig opmærksomhed fra instagram..

12 kommentarer:

 1. Du har ret det er folks egen mening, hvad de synes om tatoveringer.
  Jeg er ikke så vild med dem, men der er dog enkelte jeg syntes er flotte.
  Jeg kan godt lide din sommerfugl, den er flot og kun i sort =D
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg vil heller ikke selv hav etatoveringer (tør ikke :) ) men sådan en som din sommerfugle der er flot - men dem der udsmykker sig op og ned af arme - bryder jeg mig ikke om.

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde, den jeg har overvejede jeg over 2 år før jeg fik den lavet, og er meget glad for den.


  Hvilken betydning har netop sommerfuglen for dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Sommerfuglen har altid fyldt meget i min relation til min far, - her var det specifikt nældens takvinge :) Og min ældste datter og jeg har altid delt en fascination for sommerfugle. For mig er denne sommerfugl et symbol på netop dette forhold (Michelles og mit), Noget med svaghed kontra styrke og skønhed ;)

   Slet
 4. Jeg har tre tatoveringer og synes det er fint med tatoveringer så lenge det ikke blir for mye. Skulle gjerne ha fått fikset opp 2 av mine da de begynner å bli litt falmet nå. Likte sommerfuglen din veldig godt :)

  SvarSlet
 5. Gud hvor er den flot!! Jeg har også selv en ting eller to for sommerfugle, de har altid fascineret mig. Deres frihed, at de bare kan flyve hvorhen de ønsker også er de så smukke og unikke... Ønsker selv min næste tatovering også skal være en sommerfugl, men først skal jeg lige lave nogle skitser til den.. Det tager lang overvejelse fra min side af, er heller ikke den person som spontant lige får lavet een .. bare fordi... Det skal have en betydning og tænker længe over hvorhen på kroppen den skal placeres...

  Hvad fik dig til at placere den hvor du har den?

  Og du er velkommen til at kigge forbi min blog, køre lige nu en anderledes form for GiveAway:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Placeringen var vist mest et spørgsmål om hvor jeg syn es det er pænt, - og hvor det nemt kan skjules ;) Jeg synes den gør min fod sexet i et par høje hæle :D

   Jeg ville rigtig gerne besøge din blog, - men jeg er nægtet adgang? :(

   Slet
  2. Ja det er jo det, men tænker selv på at få lavet en der, men er bange for at den bliver for fremtræden eller sådan:) ja, det kan du have ret i, sådan har jeg slet ikke tænkt.. hehe...

   Lyder da mærkeligt? hmm...

   Slet
  3. Tja, det er en smagssag... Jeg har ikke fortrudt et sekund :)

   Du har ikke offentlig blogger profil, så når man klikker på dit navn, dukker dine oplysninger (der i blandt din blog) ikke op... Smid evt. et link til din blog... ;)

   Slet
  4. Fedt:) Den er også sindsyg flot:) Er helt misunderlig..;)

   Lyder da mærkeligt? hmm.. http://www.meylanddesign.blogspot.com/ prøv her, jeg ser lige om jeg kan finde ud hvorfor det sker? hmm..

   Slet
  5. Du skal gå ind på din blogger profil og gøre den offentlig... Håber du får det til at virke, for det er da ærgerligt at man ikke kan klikke sig ind på dig :) MEN dit link fungerer fint, og jeg vil lige se nærmere på det, når jeg har bedre tid :)

   Slet
  6. Lyder bare mærkeligt, for den står at den er offentlig? hmm.. Og jeg har også været inde på den gamle brugerflade der og se om der var noget som jeg kunne ændre.. Så jeg forstår ikke helt hvad jeg gør forkert? :S

   Må du meget gerne:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...