onsdag den 4. april 2012

Skal vi lege træ?

Påskeferie og frihed i form af bil og (stadig nyt) kørekort. Det skal nydes og det er allerede blevet udnyttet groft! I forgårs kørte vi ud i det blå, endte omkring Skanderborg, inviterede os selv på kaffe i Hvide Sande og fik aftensmad i Ringkøbing.... Dejligt med en kæmpe familie :) I går tog vi på tur til energimuseumet ved Tange. Det var super hyggeligt med picnic og tossestreger. Og museet i sig selv er jo fantastisk for børnene.
På et tidspunkt gik ruten gennem lidt skov med flere træstubbe... Så SKAL man lege træ, og som mor gik jeg selvfølgelig i spidsen.. De andre sprang med på ideen og så grinte vi lidt af det inden vi rendte videre på opdagelse :)

Se vores fine billeder - Og HUSK min giveaway ;) 

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare fantastisk endelig for dig at kunne komme ud afsted på den måde :)
  Og der ser bestemt ud til de alle hygger sig med at lege træ :)
  Håber i får en fortsat dejlig påskeferie :)
  Kevin ville være hos hans bedste fra idag til lørdag på påskeferie så her skal der ikke findes på aktiviteter men bare slappes af.. det nu også dejligt nok...

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder ... og dejilgt med en stor familie... det har jeg også ... så der er meget kaffe omkring i det danske land...

  Jeg synes der mangler et træ Jeanne... nemlig DIG... Hvor søren er du ?

  Knus og god påske..

  Hanne :)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder!
  God påske.

  SvarSlet
 4. Altid herligt med sådanne ture blot ud i det blå, de fleste gange bliver uventede besøg også de mest hyggelige. Åh ja, at være et træ !!
  Herligt du er med på min giveaway, obs, at det er for faste læsere :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...