mandag den 24. februar 2014

Treasure

Jeg startede dagen med de bedste intentioner om, at aflevere børnene i respektive institutioner, skynde mig hjem og bare være kreativ. Didnt happend. I stedet blev det til en sund morgenmad, en tudefilm på sofaen, og en dejlig lang telefonsamtale med en meget kær veninde. - Og det er okay.
I aften står den på træning, så jeg satser ikke på meget andet end et bad efterfølgende.

Any how - jeg har en masse layouts liggende, som der enten ikke er taget billeder af, eller som har været brugt til designopgaver, og derfor ikke har nået bloggen. Orkede jeg at tage billeder i dag, - næhh... MEN jeg havde da et par stykker på instagram. Dette layout blev lavet på efterårets convention, på kursus med Nina Ostermann. Hun er en fantastisk sød pige/kvinde, og hendes stil er er gennemført skøn!

Efter billedet er taget, er der over billedet tilføjet et "Tiny" - så titlen er egentlig "Tiny Treasure", men det må i lige forestille jer ;)

Nu når sommeren så småt er på vej, er det lidt hyggeligt at tænke på efteråret. Det er altid lidt nemmere at huske hyggen, når fornemmelsen af stærk blæst og styrt regn har fortrukket sig lidt.

3 kommentarer:

  1. Super flot LO som altid. :)

    SvarSlet
  2. Det lyder ellers til at du havde en hyggelig morgen med god morgenmad, en film og en snak med en veninde. Det kan vel næsten ikke blive bedre end det :) Rigtig fint layout og et sød titel!
    http://tanjamortensen.com/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...