søndag den 23. februar 2014

Getting started!

Jeg trænger til at starte på en frisk. Som I sikkert har fornemmet, på bloggens stilstand, så har overskuddet ikke være overvældende. mit år 2013 blev langt hårdere end forventet, på utrolig mange fronter, og starten på 2014, har budt på store skuffelser... Pyt! Efter et par gode møder, glædelige overraskelser og kærlige spark/kram fra mit livs helte, så har jeg nu... Ro...(!)

Jeg har fået frataget retten til at slå mig selv i hovedet, og får hjælp til at huske det - samt hjælp til at acceptere mig selv. Drager mange lettelses *suk* i disse dage.

Denne ro vil jeg bruge til nogen konstruktivt. Og bloggen har førsteret. Så dette er mit løfte til jer læsere - der kommer til at ske noget. Jeg lover ikke scrap hver dag, men til gengæld lover jeg finurligheder. Lange og korte indlæg med meget indhold - og andre næsten uden. Mange billeder, for dem elsker jeg at knipse!

Her vil komme konkurrencer igen, - for det savner jeg. Jeg vil male mere, jeg vil tegne mere, måske sy..
I det hele taget skal der ske så meget, at jeg ikke helt kan følge med - men jeg lader kreativiteten lede mig.

Jeg lytter også gerne, hvis I har nogen ønsker eller ideer.

Intet indlæg uden billede så ... Hils i øvrigt på mine store unger!

4 kommentarer:

  1. Det lyder som om vi er meget i samme situation... Sikke en rejse! Men alle udfordringerne er lige store om vi accepterer dem ell ej, så mit personlige mål i år er at omfavne dem

    SvarSlet
  2. Du lyder nu meget motiveret og afklaret! Selvom jeg ikke kender dig, rører dit indlæg mig - jeg her været der - og fremtiden og mit liv blev sådan, som jeg ønskede det. Så længe man kan få noget positivt ud af anstrengelserne, er intet tabt - tvært imod. Ny døre åbnes, nye muligheder dukker op. Held og lykke med din nye begyndelse :-).

    SvarSlet
  3. Glæder mig til at følge med... Dejlige unger :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...