tirsdag den 17. september 2013

Life Happens

Sommeren var lang, og så kom efteråret. Nu hedder det mørkere morgener, regn og blæst. Snart sætter nattefrosten ind, - synes jeg kan lugte det. Mit humør daler i takt med varmegraderne, sådan er det hvert år. Men selv i mørket er der lys, - og sådan er det heldigvis også for mig.  Jeg glæder mig til stearinlys og varm stue, mens regnen vasker vinduer. Ser frem til uldne sokker og putten under tæpper. - Det er hygge!

Nå, ja, men efteråret er som nævnt, allerede kommet, og denne særlige efterårsstemnings hygge er allerede begyndt. Et godt eksempel skal I have lov til at se i dag.


Vi fik biksemad i går, og Mira fik lov til at hjælpe far med madlavningen... Så så hyggeligt altså!

Hav en skøn tirsdag derude :)


6 kommentarer:

 1. Ja det er ren hygge, der stråler gennem billederne.

  SvarSlet
 2. Det er da bare indbegrebet af dansk hygge, må man sige, og hvor ungerne bare elsker det, når de kan få lov til at være med, så bli´r det bare ikke bedre.

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt at have ungerne med i køkkenet! Det er nemlig hygge!
  Og hygge skal der til når vejret er gråt og trist!

  SvarSlet
 4. hvis hun står på en stol kan hun bedre nå...ja bare hyggeligt og efterår er jo osse dejligt med alle de farver vi så får.

  SvarSlet
 5. TINNICS PULSA - TITNA - TITNA | TITNA
  TINNICS PULSA. TITNA ford fusion hybrid titanium · TINNICS PULSA. titanium white dominus TITNA. TITNA. titanium eyeglass frames TITNA. TITNA. TITNA. titanium sheets TITNA. TITNA. TITNA. TITNA. TITNA. TITNA. price of titanium TITNA. TITNA. TITNA. TITNA. TITNA. TITNA.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...