onsdag den 4. september 2013

Art Journal - Dont Care

Livet presser - Der er tryk på fra alle sider, - selv mit "fristed" Scrapbooking kan være et stress element. Alt handler om balance, og jeg har en tendens til at glemme at tage højde for min. Der sidder sikkert mange derude, som kan nikke genkendende i takt.. Nå, men inden jeg kaster mig ud i lang fortællinger om sygdomme og hvad der især kan gøre mig frustreret, så vil jeg afbryde min klagesang, og fortælle jer lidt om lykken ;)

Lykken er : At være ligeglad! Alt med måde, - men den frihed der følger med ; at give slip, er suveræn! Og derfor er jeg også så glad for min Art Journal. Jeg har arbejdet en del med min art journal for nyligt, - Her giver jeg slip og er HELT ligeglad! Kun meget lidt er blevet vist på min instagram, fordi den er så personlig... Men nu springer jeg ud i det, og viser et par sider.

De skal deltage i SODAlicious´ Art Journal Challenge , så trolden er ude af æsken.Temaet er "Dont Care".Har I selv en AJ, og bruger I den? :)

2 kommentarer:

  1. wow - superflot. Har en aj, men bruger den ikke så ofte. Lavere mere kort...

    SvarSlet
  2. Samme stil som dit sidste LO. Rigtig flot! Det virker som om du får nogle sorte følelser ud på papiret. Det kan kun gavne dig. Jeg har en art journal, men jeg er vist ikke så god til at få lavet noget i den. Det er ellers befriende, når der ikke er nogen regler. I øjeblikket er der bare så meget andet, jeg vil have lavet. Det kommer nok igen, når jeg trænger til en pænhedspause.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...