mandag den 13. maj 2013

Journey

Som nævnt i det forrige indlæg, har jeg lige været til Scrapfødselsdag, og det var også her jeg lavede følgende layout. Jeg havde kun medbragt mine papirer fra SODAlicious, så endnu engang er det et layout, med mine ynglingspapirer :)

 Min baggrund er lavet ved hjælp af en lækker trætemplate fra SODAlicious. Jeg mistede gennem den med sort, og stemplede derpå med den side, der var blevet dækket af mist... Derfor er nogen af mine tal og bagstaver "normale", mens silhouetterne af dem er spejlvendte både over og under. Det giver et fedt udtryk, og er noget jeg bruger ret ofte.

Selve opsætningen er meget simpel, men også detaljerig. "Journey" er navnet på serien af mønsterpapir, som den grå baggrund tilhører. Striben der er skåret fra, har derfor også fået lov at være lidt med på mit layout ;)

Mit hjørne består af et stykke maskingtape, lidt mønsterpapir, sytråd, clips og et stykke træpynt. Stempelaftrykket er en nyerhvervelse, fra... ja... SODAlicious ;)

Under mit billede, har jeg sat et fotohjørne af neonfarvet selvklæbende papir. Den grønne paillet kan jeg takke ikke mindre end to søde piger for. Først og fremmest en klodset en af slagsen, fordi hun hældte pynt ud på gulvet, og selvsamme for ikke at rydde det hele op. Og dernæst en dejlig pige for at samle den op - længe efter, og kaste den over på mit layout :) Den passer jo perfekt ind her!

Hav en dejlig dag derude.


7 kommentarer:

 1. Dejligt harmonisk layout. Farverne passer sammen med pynten og der er alle mulige materialer med. Det er jo bla det, der gør det så flot.
  Og hvorfor er det så, at mine forsøg med den stilart ligner noget **** ??? (jeg er en pæn pige, så jeg skriver ikke den slags ord )
  Min skraldespand løber over for tiden....Men jeg hygger mig.

  SvarSlet
 2. Super flot LO. Alt passer til hinanden - jeg er vild med dit farvevalg.

  SvarSlet
 3. Lækkert layout!
  God ide at bruge templaten "omvendt". Det kan man jo også med dem af plastik!

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig flot layout.

  SvarSlet
 5. For hel.... hvor laver du nogle fede ting :) Så flot :) Hvor handler du alt det lækre SODAlicious papir henne?

  SvarSlet
 6. Virkelig flot og gennemført LO

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...