lørdag den 4. maj 2013

Desert - Mountains of the Red Sea

I øjeblikket kører jeg et kursus sammen med Skønne Heidi, på Scrapsisters.dk. Vores kursus hedder Mix it Up, og består af videoer, tekst og masser af billedeksempler. 
Det første man ser på kurset, er en præsentaionsvideo, hvor vi stille og roligt byder jer Velkommen, og fortæller om hvad vi gerne vil undervise jer i.
Dernæst har vi lavet 2 videoer til jer. - En hver, hvor I vil se hvordan vi lavet et layout. I følger vores kreative process fra start til slut, og hele vejen igennem, fortæller vi om de teknikker vi bruger og hvorfor vi bruger dem. På min video laver jeg dette layout : 

 Vi har også lavet en bonusvideo og fået stablet en lækker konkurrence på benene, der er blevet flot sponsoreret af picturingtheworld.dk. Nogen af de mange teknikker vi har med på kurset er ;
- Lag på lag. - Whitespace. - Splats. - Megasplats. - Lav dine egne baggrunde. - Stempling med alternative medier. - Stempling med alternative ting. - Lav selv dit stempel. - Brug Husblas... Og der er mange flere!

 Er du blevet nysgerrig? Har du fået lyst til at lege med? - Tilmelding er stadig mulig! Du kan læse alt om tilmelding og pris her.
Kurset er allerede godt i gang, men du kan sagtens være med :)

Og til jer der allerede er med :
Jeg håber I nyder det, og føler i får noget ud af det!
Vi har allerede fået masser af positiv feedback, og det er så dejligt :)
Glædelig International Scrapdag alle sammen! <3

1 kommentar:

  1. Lækkert layout og god video, du har lavet til.
    God isd til dig også.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...