mandag den 3. december 2012

E-cigaretter?

Jeg stoppede med at ryge... I halvandet år... Men i sommer faldt jeg í igen, og nu er jeg tilbage i et univers med masser af nikotin. Min forlovede er ganske fornuftig når det tager ham, og for hans vedkommende har cigaretterne lagt på hylden i 8 år. Jeg kan godt lide at ryge! Men jeg bryder mig ikke om, at alle kan lugte på mig, at jeg har en uvane., så nu overvejer jeg om jeg skal forsøge mig med en e-cigaret.
Den er denne her jeg har kig på Læs om en e-cigaret her. Har I nogen erfaringer med sådan en lille sag? :)

5 kommentarer:

 1. Nu ryger jeg ikke selv(guskelov) men min mor og bedste har haft prøvede de billige butikkerne har til omkring 100-150kr og de synes slet ikke det smagte af mentol som de ryger så de hjælp dem ikke desværre...
  Så jeg tror også man skal hen at købe den rigtige e ciagaret hvis man skal forsøge sig, og finde den smag der ligger tættest op ad det man ryger normalt..

  Rigtig meget held og lykke med det..

  SvarSlet
 2. Min bror røg i mange år, indtil han købte en e cigaret, og den hjalp ham faktisk rigtigt godt på vej til at stoppe med at ryge. Tror han var røgfri i et år, hvor han kun røg almindelige cigaretter til fester, men nu er han desværre begyndt at ryge igen.

  Jeg vil også mene, at du skal købe en rigtig god og lækker e cigaret, når det endelig skal være, for jeg synes også, at designet betyder en del. Hvis den er grim, har man ikke rigtig lyst til at ses offentligt med den. Sådan tænker jeg i hvert fald.

  Min brors er sort og har et meget elegant design. Bortset fra det kan man købe rigtig mange forskellige slags væsker med forskellig smag, så man hele tiden kan skifte imellem smagen. Det synes jeg er rigtigt smart!

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg selv har været en rigtig garvet ryger med flere år på bagen. Jeg har dog ikke til dags dato røget i mange måneder(præcis 6 måneder og 24 dage)pga. en e cigaret. Jeg havde lidt samme problem som Anette. Jeg vil helst ikke løbe rundt med de her sorte store e cigaretter.

  Derfor har jeg søgt blandt alle de e cigaret butikker jeg kunne finde på nettet. Der var en butik, hvor de solgte nogle lidt sjovere e cigaretter og med noget andet design end andre steder, de havde blandt andet en mini e-cigaret som lige passede til mig. Stedet jeg købte min e cigaret hedder Smartsmoke.dk og dem kan jeg godt anbefale.

  God påske til dig og familien når i kommer dertil.

  SvarSlet
 4. Hej har fundet en super side hvor du finder en kæmpe liste over de fleste forhandlere http://www.bedsteecigaret.org/ der skulle nok være noget at finde

  SvarSlet
 5. Når du skal se dig omkring efter en ny e cigaret vil jeg anbefale denne hjemmeside: https://easy-to-smoke.dk/
  De har nemlig gratis fragt og nogen rigtige gode priser. ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...