tirsdag den 25. september 2012

Another layout... Kongensbro!

Min farfar bor i Vestjylland, på en gård som min oldefar har bygget. Her hygger han sig blandt andet, med sine veteran traktorer, som han samler på. Hvert år tager min farfar til Kongensbro, og som regel har en af sine traktorer med, for at vise skønheden frem, sammen med en masse andre entusiaster. Da jeg var højgravid med lille Mira i maven, kørte jeg med Magnus under armen, sammen med mine forældre til kongensbro og overraskede farfar, med en lækker picnickurv. Det var SÅ hyggeligt og SÅ varmt!
I år var min far her desværre ikke længere, men jeg besluttede at tage Allan og børnene med til Kongensbro alligevel, så vi kunne sige hej til ungernes Oldefar ;) Min farfar havde desværre ikke nogen af sine traktorer med denne gang, af forskellige årsager, og Magnus ville så gerne op og sidde på en. Min farfar trak os rundt til forskellige af sine bekendte, for at Magnus kunne få sit ønske opfyldt, og han fik siddet på flere traktorer den dag. Det gjorde de andre for den sags skyld også, men der var ingen tvivl om, at det var Magnus der nød det mest.

Titlen er Kongensbro, og på billedet sidder teksten "Family Traditions". Solen bag billedet er skåret på Cameo, og jeg har venligst fået den foræret af søde Henriette. Jeg har givet den en tur med distress ink.

Jeg har arbejdet med nogen farvekombinationer fundet på pinterest, og det er normalt slet ikke noget jeg ville give mig i kast med. Men udtrykket er blevet overraskende meget, som det jeg søgte at nå, - og det er jo positivt i sig selv ;) Det er lidt ærgerligt at man ikke kan se hvor meget sølvskær der i titlen,  for det er altså rigtig flot!

Jeg synes flagene er passede rigtig godt ind i et temaet, og jeg er faktisk blevet rigtig glad for resultatet, på trods af de mange mange farver.

 Dette layout er endnu et bidrag til september måneds udfordring, på scrapsisters. Og dette stof har jeg brugt til at stemple med.

Her er resultatet på stempel eksperimentet. Er det ikke bare cool?!!

Og her igen, bare et andet sted på layoutet. Det kommer jeg til at gøre om og om igen ;)

Ps. husk der er giveaway på bloggen ;) *Gå til konkurrencen her*

12 kommentarer:

 1. Sikke et flot layout. Herligt billede.

  SvarSlet
 2. jow da super cool, og det stempel stof passer da fantastisk til cowboy stoffet, super sød historie om din farfar, han må jo osse havde haft en vidunderlig dag sammen med dig og den lille purk..skønt Lo skøn historie,flot lavet andet kan jeg ikke sige..

  SvarSlet
 3. Fantastisk flot LO du har fået lavet

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et fantastisk flot LO Jeanne.

  SvarSlet
 5. Woww hvor er det fedt!!!!
  Det kunne jeg godt finde på at lifte engang..
  Det vildt lækkert og fedt med farverne, det kan jeg godt li :)

  SvarSlet
 6. Konge lay out :o) Dit lo er så gennemført og fyldt med fede detaljer, jeg er vild med alle splatterne

  SvarSlet
 7. Waw det er flot... lækker baggrund

  SvarSlet
 8. Hvor er det et skønt LO og en dejlig historie der fulgte med. knus morkaren.

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot - er vild med farvekombinationen.

  SvarSlet
 10. Lækkert layout, med en fin lille historie. Han er jo henrykt, over den traktortur =D
  Knus

  SvarSlet
 11. waw hvor er det godt lavet, super fede detaljer og farver:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...