onsdag den 26. september 2012

A different kind of lovestory!

Jeg er forelsket... I en kop. En flamingokop.. Den er bare i keramik! Er du en anelse forvirret?
Har du nogensinde set Sex and the City? Jeg har langt fra set alle afsnittene, men dem jeg "falder over" sluger jeg råt. Det morer mig at følge Carrie med følgeskab, rundt i New Yorks gader, med masser af tør humor, samt rigelige mængder visdomsord, tilsat sex og kaffe!
Det der har kickstartet dette tankemyller, er intet ringere end et krus. De fleste af jer kender dem godt, de der søde  flamingo halløjsaer, som man kan risikere at få sin kaffe serveret i. De her kopper ser man massere af i Sex and the City, og jeg synes altså de er cool.
Så skete miraklet. Coolstuff.dk, hvor jeg handler til tider, fik koppen i sit sortiment, og nu bor den ved mig. Den har været en trofast støtte gennem min lille sygeperiode., og ikke en eneste gang har jeg brændt mig på den. Okay, min kop er ikke i flamingo, - den har det design jeg er vild med, også tåler den opvasker. Den holder super godt på varmen, og jeg har den gerne med i bilen om morgenen.

Jeg ved godt at jeg normalt ikke deler min begejstring for meget andet end scrapbooking, men denne kop er bare skønnere end skøn, og nu ved I det ;) Allan synes forøvrigt også den er "fed", så det er nok kun et spørgsmål om tid, inden der skal flytte en mere hjem til os, for jeg tror ikke jeg kan holde min nyfundne kærlighed for mig selv i længden ;)

 Hvis du nu er blevet nysgerrig, så findes der flere billeder og gode oplysninger om koppen lige her : I Am Not A Paper Cup

2 kommentarer:

  1. Hihihi hold op hvor jeg kan følge dig med Sex&the city..
    Jeg har set de afsnit om og om igen og igen og elsker dem simpelthen bare.. Carrie er bare en fantastisk skuespiller...

    Det nok også fordi at selvom der er lidt overdrevet sex osv, så der jo meget der er så virkeligt og som vi kvinder tænker over og undre os over som hun får med i sin "dagbog" det bare en kanon serie...

    FEDT du fandt koppen du havde ledt efter, det bare sådan noget man kan blive helt vildt glad af ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...