torsdag den 20. september 2012

About

Jeg har (som tidligere nævnt) lavet en artikel til Scrapsister Magasinet, sammen med skønne Heidi, om alternativ stempling. Det at arbejde med denne artikel, har virkelig inspireret mig, og har givet mig nye tilgange til mine layouts! På forummet kører der en konkurrence, som går hånd i hånd med artiklen, og jeg vil selvfølgelig gerne deltage. Forøvrigt kan jeg se, at mange andre også er blevet inspirerede, at enten konkurrencen og den fine video der hører til, eller artiklen, og det er bare så dejligt at se!

Jeg har lavet et bidrag. Et layout, der hedder About.

Denne gang har jeg scrappet mig selv. Jeg har hørt mange mærkelige kommentarer til dette billede, - At jeg ligner en mand, - at jeg ligner en på 40, - at jeg ligner en der græder.. Hehe. Ja, der er mange meninger, - Men det ER altså mig! Og om ikke andet, så må det jo være et billede der "fanger" ;) 

Jeg har farvet modeling paste med blå mr. Huey, og brugt min lækre, lækre splat template. Mønster papiret er en rest, så jeg aner ikke hvor det kommer fra. Den gule washi tape, har jeg sat på hvid karton, inden jeg klippede det ud, - fordi det er meget gennemsigtigt, og jeg ville gerne have den gule farve, til at træde frem.

Dette er et tag, der er købt med udskæringen, - Ihh, hvor jeg altså ønsker mig en Cameo! 

Her ses et close up af min washi. Jeg har brugt 3 af disse grønne blomster i alt. Min foto matte er forøvrigt hvid, men jeg har brugt en Hero Art Neon ink Pad i gul, til at sværte mine kanter.

Dette layout er som nævnt, lavet til september måneds udfordring på scrapsisters.dk - jeg har stemplet med bobleplast dyppet i gul mist, på begge sider af mit mønsterpapir., og derefter bobleplast med sort sværte i venstre side. I højre side har jeg stemplet med en fjer.

Jeg er Yderst tilfreds med mit layout :) Hvad mener I? ;)

3 kommentarer:

 1. ihh du laver ALTID, sådan nogle super flotte layouts, der sker så mange fine ting på dine loér, altid meget inspirerende at se dine ting..noget af det kan jo overføres til kort.
  hi hi Hav en super dag.

  SvarSlet
 2. Hold da maule hvor er det FEDT, er vild med din stil!

  Lækre farver og superduper lækker splat i baggrunden. Engang imellem er det skægt at scrappe de billeder der er lidt "skæve" - tit syntes jeg det giver mere historie på Lo'et end de "pæne" billeder :)

  SvarSlet
 3. Superflot layout. Spændende detaljer. Og ja, jeg er da også lidt facineret, af det "anderledes" foto af dig =D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...