søndag den 17. juni 2012

My Girl - Et Layout

Enhver scrapper véd, at billedet er omdrejningspuntetET. Farverne, formatet og objektet på billedet, bestemmer hvad der sker på dit layout. Man tager udgangspunkt i disse elementer, og ender på den måde, med et resultat, der harmonerer perfekt... Håber man ;)

Jeg har scrappet et billede af Mira, og det er ikke første gang jeg scrapper netop dette billede. Tonerne er ændret, men motivet er det samme. Første gang kom mit lo. til at hedde Summer in May, og så sådan ud:

Se indlæg og detalje billeder her.

Det nyeste layout ser sådan ud:
Jeg har med vilje brugt den samme opsætning, for at vise forskellen. Papiret er fra Crate, og de mindre stykker er en blanding fra min restebunke.

Jeg har bygget mit billede op, med en masse papirlag. Ikke noget jeg normalt gør, men jeg synes billedet kaldte på det. Selvfølgelig er der stadig splats, og der er sågar også stjerner over billedet... Man skal kigge lidt efter dem, men de er der ;)

 Normalt samler jeg heller ikke en masse pynt, men igen synes jeg billedet bad om det, pga farvetonerne.

Her til sidst et detaljebillede på skrå.

 Jeg synes at mit layout var sjovt at lave, anderledes og resultatet er blevet fint. Nogen elementer er jeg helt vild med, som mit stof med trådende under billedet, og teksten på billedet.

Hånden på hjertet, synes jeg måske ikke, det er "mig" (i gåseøjne), og jeg kan bedre lide det første Layout, - men det er en smagssag, og begge er jo ret gode... Man kommer langt med et godt billede ;)

6 kommentarer:

 1. Skønne, skønne layots (og et herligt foto af lillepigen) :-D

  SvarSlet
 2. Smukt LO. Skønt billede af din datter!

  SvarSlet
 3. Super smukt LO du har lavet med dejligt motiv

  SvarSlet
 4. Jeg er ret vild med dem begge to.!
  Når de står sammen som her, er jeg mest til det nederste, pga de varmere farver. Men ja, det er en smagssag ; ) : )

  SvarSlet
 5. Dine Lo´s er skønne og Mira er forfærdelig yndig ;-) HVIS jeg skulle stemme, ville jeg tage nr 2 pga de farve farver, det synes jeg passer bedst til en herlig baby.

  SvarSlet
 6. Jeg bryder mig virkelig godt om begge to!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...