mandag den 18. juni 2012

Cherish the Moment

Jeg har forsøgt mig med et mere filosofisk layout, både i billede og tekst. Det er holdt simpelt, og jeg er lidt spændt på jeres reaktion på det :)

Mit Layout hedder "Cherish the Moment", og billedet er af skønne fødder. Et sæt fusser sidder på min dejlige kæreste Allan, og det andet sæt tilhører Magnus. Under billedet er min journaling ; Before you know it, your a man, not a boy. Pynten er holdt til ganske få knapper og stjerner. Uret er fra TH.

Teksten på billedet "Live, laugh, love" passer super godt til den filosofiske ånd, jeg gerne ville give lo. Stjernerne fra Studio Calico, har jeg brugt 3 af i alt. 2 har jeg sat sammen, og sat på billedet, og den øverste af dem har fået en gang glossy.

Hver gang jeg laver et lo., er der ét punkt på mit papir, jeg forelsker mig i. Denne gang er det dette lille stykke. Mine splats nuancer, og farver det flyder sammen, kontra sytråd og trådstoffet. Knapperne er lige prikken over i'et.  :)

Stilen er helt sikkert min, men arten er ny. Er der noget ved det? Jeg håber at I vil smide en kommentar, med jeres mening. :)

Hav en fantastisk dag derude!

10 kommentarer:

 1. Jeg synes det er vildt flot, og kan virkelig godt li' det eftertænksomme i lo'et :)

  SvarSlet
 2. Det er BARE så flot Jeanne. Elsker dine LO'er - kan slet slet ikke lave mine sådan.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot LO - super fin tekst og billede

  SvarSlet
 4. Wauw, det ser lækkert ud.
  Det passer jo perfekt, til det filosofiske, du gerne vil have frem, i layoutet.
  Sjov tanke, at lave et layout over fødder. Og at det så ender op med så meget mening =D
  Knus

  SvarSlet
 5. Rigtig lækkert LO. Meget "rent", hvis du forstår. Det er et LO der får mig til at smile.

  SvarSlet
 6. Lækkert LO!! Spændende og anderledes og bare lige i øjet :)

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med det! Især det lille splat område, du selv nævner.
  Konstruktiv kritik er dette måske ikke, men hvis jeg skulle lifte det, ville jeg lave de lange vandrette striber lodrette og lave større sorte splat i baggrunden, for at få lidt sammenhæng til pynt bogstaver og billedet...; )

  SvarSlet
 8. Så er der endelig kommet indlæg med billede af præmien, jeg vandt i den give away, du lavede i samarbejde med Frøken Larsen - tjek enmorblivertil.blogspot.com for at se dem - de er super fede og jeg er virkelig glad for dem!
  Anna

  SvarSlet
 9. Det er bare så ultra lækkert! Kanon god stil.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...