torsdag den 3. maj 2012

De første tatoveringer - Smash!

Så blev der sørme smashet, - Ja, okay indrømmet, det er et par dage siden, men kloden drejer ikke så hurtigt herhjemme i disse dage. Mira døjer stadig med lungebetændelse og feber, Magnus har bare feber og hænger for et godt ord, og Michelle har været på lejrtur med skolen, så hun er tilbage med minus energi og manglende stemme. Håber de snart bliver mine glade, larmende børn igen!
Nå, men for at vende tilbage til min Smashbog... Jeg bruger den til "mig". Jeg ville have det mærkeligt med at lave layouts om mig selv, men derfor kan man jo godt have behov for at bearbejde nogen minder med sig selv som centrum, så derfor er min smash! mest en BOM (Bog Om Mig(selv))

Jeg har faktisk smashet efter skitse, og det er min første gang for smash. Skitsen lå på scrapsisters.dk, og var en af opgaverne til fødselsdagsudfordringerne. Jeg lavede siden, men lagde dem ikke i galleriet, fordi jeg ikke ville tage et dårligt billede, og solen var gået ned. Tough Luck, så dette er altså et konkurrence bidrag der aldrig nåede frem.
Jeg har endnu ikke den store erfaring med smash! men det tiltaler mig meget, at det hele skal være så "fladt" i det, - for jeg kan mærke at det sætter de små kreative grå på prøve. Her er der rigtig mange lag, men det faktisk HELT fladt. - Jeg er vist ved at blive en smule bidt af det ;)

Tak for de mange søde kommentarer jeg får i øjeblikket, - det gør det bare meget sjovere at blogge! Jeg har besluttet at I snart skal belønnes med en lille scraprelateret giveaway, - bare fordi I er så søde... Og måske er der en anden grund også? ;) - men først skal den jeg har i gang, lige løbe ud -->

Mit øje har det forresten helt fint igen, og jeg slap for klappen - så desværre må jeg skuffe jer "Der kommer ingen Pirat fotos de næste par dage, som nogen af jer ellers havde håbet" ;) ;)

7 kommentarer:

 1. Eiii ... lækker smash-side!!
  Den der blomst du har på tagget er bare for lækker :)

  Wooow .. en giveaway mere under vejs !! Me like :)

  Knus :)

  SvarSlet
 2. Fed smash side. Det gode ved smash er, at der ikke er en bestemt opskrift. Jeg elsker at se folks personlige udgave.

  SvarSlet
 3. Lækker smash side. Jeg tror også du har hårdt brug for at få gang, i de små grå =D
  Aarrhh, øv =D Havde jo gerne set et piratfoto
  God bededagsferie

  SvarSlet
 4. PS Yaaa en give away. Scraprelateret =D
  God bedring med alle ungerne

  SvarSlet
 5. Det er blevet en rigtig lækker side.

  SvarSlet
 6. Lækker smash side : ) har endnu ikke prøvet at bruge en skitse ; ) men måske skulle jeg prøve : )

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...