onsdag den 11. april 2012

Der blev scrappet lidt i påsken....

Efter kørekortet er kommet i hus, har vi ikke siddet hjemme særlig længe af gangen, - der er snart blevet kørt 4000 km... Tja, vi har hygget os ;) Skønt, - Og hvordan har det nogensinde kunne være anderledes? Nå, men på trods af at det virkelig har været hyggeligt (og dyrt) så har det ikke ladet meget plads til min hobby. Dagene går jo hurtigt. Jeg kom til at lide af frygtelige scrapstinenser, så en dag i Påsken blev alt legetøjet fundet frem, og jeg fik *jubiii* lavet et LayOut! - Det skal selvfølgelig være med inde ved Scrapsisters, der holder 4 års fødselsdag. Er du med? :)
Jeg synes mit LO. blev ret fedt, og så er det endda med hele 2 (TO) billeder. Igen! Det volder mig stadig en masse problemer at få rokeret det hele på plads, når der er mere end ét billede, men øvelse gør vel mester :)

Nu vi snakker mærkedage (Scrapsisters fødselsdag)  så har Allan og jeg 5 års dag på lørdag... Er spændt på hvad der skal ske.

Husk min giveaway hvis du ikke allerede er med. På linket i giveaway indlægget,(du finder i sidebaren) kan du se hvor mega mange øreringe der er og vælge mellem :)

6 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt LO - kan især godt li' det billede, hvor de større børn er med.
  PS Tillykke med kortet!

  SvarSlet
 2. Jeps jeg er med...
  Det er et super lækkert LO, du har lavet!
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 3. Dejligt LO - med 2 billeder ... :) Af lille Mira..

  tillykke med på lørdag - jeg er til SAM

  SvarSlet
 4. Skønt LO du har lavet med dejligt motiv

  SvarSlet
 5. Det er da vildt lækkert dit LO!!
  Jeg synes det fedt med flere billeder på
  men ja det altid sværre :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...