lørdag den 14. april 2012

5 års fast og øm Kærlighed

I dag er det 5 år siden, at Allan og jeg, officielt blev et par. Vi har været bedste venner siden jeg var 15 år gammel, så vi har kendt hinanden i 10 år... , og det lå helt bestemt i kortene, at vi skulle falde pladask for hinanden. Det har været 5 dejlige, hårde, intense år, med op og nedture. - Som I alle andre forhold!

Dagen skal fejres med en tur på Himmelbjerget, spisning på en gammel kro og en tur i biffen. - Makeuppen er lagt, håret er sat, tøjet er på... Vi drager snart på tur - Skønt! men inden jeg drøner videre, skal I lige se et billede, der er 5 år gammelt.
Unge og ny forelskede - Det er vi stadig ;)

I morgen bliver vinderen af min giveaway fundet... Og så kommer der nok snart en ny også!
Håber I alle sammen får en dejlig dag!
- Over and out -

3 kommentarer:

  1. Aj tillykke med dagen og rigtig god tur. Håber I må nyde den :0)

    SvarSlet
  2. TILLYKKE TILLYKKE....5 år, hvor er det skønt. Det er dejligt at nogen (i denne tid, hvor det er så "nemt" at vælge hinanden fra) bliver sammen i tykt og tyndt. Selv har jeg kendt min kæreste i 5 år (den 25. august, i år) Det har vi valgt at fejre med en vielse på Kbh. rådhus ;) Vi holder ikke noget bryllup, så det bliver heeeelt nede på jorden. Jeg håber i får en SKØN SKØN dag, HURRA for kærligheden, lad den sejre over ALT ;O) Ps. hvad ville live være uden op og nedture ;O) Kram Betina

    SvarSlet
  3. Hvor dejligt at i giver jer tid til at fejre jeres fem års dag, det betyder så meget i hverdagen. knus morkaren.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...