onsdag den 7. september 2011

Vintage blad i min postkasse

Jeg har deltaget i en konkurrence på selfmades facebook side.... Og jeg vandt!!
Så i dag lå det skønneste vintageblad i min postkasse!
103 sider gammelt ALT for Damerne <3 

Forsiden - Er den ikke skøn?Artikel om smukke, gamle ting - You got it!


Bagsiden...
Og det er så lækkert at nusse... men nænner jo ikke rigtig at ødelægge det, og samtidig vil jeg gerne lave en masse sjov med det. Nu putter det på mit scrapbord. Jeg sniger mig ind og kigger lidt på det hver halve time, men jeg bliver ikke meget klogere af at se på skønheden... Bare en anelse mere glad :)

Hvad ´ville du gøre med det?
Har du en fed idé?
Fortsat god aften :)

5 kommentarer:

 1. Jeg ville da sætte mig hen i et hjørne og storsvælge i bladet fra året efter jeg blev konfirmeret !!!! haha. Jeg bliver helt nostalgisk. Sådan en nederdel havde jeg også. Str 36 (det var dengang...) og meget lårkort! (Det kaldte vi hulkort. FY )
  Tørrehjelmen og højfjeldsolen havde vi derhjemme...Jamen det er jo skønt at se igen.
  Men jeg ved faktisk ikke rigtigt, hvad du kan bruge det til andet end vintage-kort og layouts.
  Eller et vintagealbum med en side med bage-ting, en side med tøj-ting (med en TH gine), en side med skønhedsting....osv.
  Men god fornøjelse og tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg ville også tage et par timer tilbage til fortiden .. og nyde gensynet med det man kan genkende .. jeg var 5 år dengang :D

  Hvad med at bruge et par af siderne til fødselsdagskort til dem, som kan huske 1968 .. det er jo ren nostalgi ... hyggeligt og sjovt !!

  SvarSlet
 3. tror jeg ville vælge at scanne siderne ind og gemme det smukke blad til efterkommerne... det er nok ret sikkert at det er fyldt med syre og derfor vil det falme, men at scanne det ind og det vil kunne leve vidre længe og du kan bruge tingene flere gange.

  SvarSlet
 4. ihh det er lækkert ja jeg var kun 8 år..ja gem det lidt og kik idet scan evt sider ind du bare ikke kan vente med at bruge og se tiden lidt an...tillykke med bladet.

  SvarSlet
 5. Hej Jeanne, jeg faldt tilfældigt over din blog. Ret sjovt, da det er mig der har sendt dig bladet. Vi er så glade for at du er så glad for det. Jeg har et yderligere blad liggende og det sender jeg til dig. Det er bedre end at det bare ligger her... Mange hilsner Selfmade.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...