lørdag den 10. september 2011

Nye sager!

Alle mine ny indkøbte lækkerier ER pakket ud,... har været Aet,... jeg gik i gang så snart muligheden bød sig... Men inden det kom så vidt, tog jeg lige et par billeder. Hvis billederne er lidt rystede, er det mine abstinenser... Jeg ville jo så gerne pille ved det hele!!! ;) 
Dette kort var med i skitse konkurencen
Hmm... Prikkeværktøj, FEDE julestempler, glimmermist, de hotteste brads jeg nogensinde har set, en glossy, en distress ink, en sættekasse.... 
Chalk, charms, cracklepaint, snefnugknapper, mister, nåle...
Blomster, snowmarker, bånd, div. mønsterpapirer og 30*30 karton...
Bling, trains and plains stickers...
Mist close up :) ....
HELE TOY BOX SERIEN MED PYNT!!! Den er bare det absolut lækreste scrap jeg nogensinde har ejet... Da jeg åbnede den kom jeg til at stønne.. Hehe... Dog formåede jeg at holde savlet i munden ;) 

Muligvis har jeg glemt at nævne nogen ting... Det er i hvert fald som om der mangler noget...
 
Hvad synes I? Er det ikke fine sager?

5 kommentarer:

 1. aWwwee hvor skønt at måtte eje, sådan en bunke lækkerier, kan sørme godt forstå du "næsten" savlede..flot flot collection du har aet ;O))

  SvarSlet
 2. Ååååhhhhh, hvor lækkert. Sikke mange fine ting du har "fået".
  Tak for billederne - både dem herunder og dem af dine varer. Det er altid hyggeligt at se noget fra de arrangementer.
  Dejligt med de ting du også har lært....flot kort.
  God fornøjelse med dine nyanskaffelser.

  SvarSlet
 3. Uuuuuhhhh, jo da for sørensen !!! Hold da op, hvor mange lækkerier .. ihh, hvor er man da bare en lille bitte smule misundelig !! Jeg kan da vist godt begynde at spare op til min første convention til marts. Ser ud til der går lidt shopamok i det ... Rigtig god fornøjelse med det hele ..

  SvarSlet
 4. Jo, det er sørme nogle lækre ting du har købt! Jeg var så vild med toy box serien, at jeg måtte bestille den hjem fra USA for et par måneder siden. Jeg har nærmest ikke lavet layouts med andet hele sommeren ; )
  God søndag og kreativitet.

  SvarSlet
 5. Hold nu op, lækkerierne ligger på rad og række på de billeder. Jeg kan godt forstå du har abstinenser, det er altså så fedt at være til sådan noget. Jeg håber du får tiden til at lege med det i dag.
  Knus Lonnie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...