fredag den 6. januar 2017

Siden sidst....

Hej i Blogland...

Det føles som lysår, siden jeg sidst har været aktiv herinde. Hele min verden og hverdag har ændret sig drastisk og det er, som sådanne ting oftest er, både på godt og ondt.

For at holde gang i det kreative gen her på bloggen, vil jeg gerne fortælle om mit liv som det ser ud i dag, - men også vise bare en brøkdel af, hvad jeg har kreeret i min blogpause.

I august 2016, skiftede jeg navn fra Frk. Dideriksen til Fru. Lund - Det var en fantastisk dag, og et lys i en ellers ret mørk periode. I forbindelse med brylluppet, fik jeg mulighed for at vise min Sjæleven og bedste veninde, hvor vigtig hun er for mig, ved at give hende titlen af Brudepige... Et hverv hun tog meget seriøst, og hun planlagde da også lige verdens fedeste polterabend!! Herunder kan I se, hvordan man ser ud, når man lige er sprunget forlæns ud af et fly i 3 kilometers højde ;)


Jeg ville gerne lave noget helt særligt til min veninde, som tak for al hendes hjælp, så derfor lavede jeg en kasse, men små æsker, der skulle åbnes i rækkefølge. Vores røde tråd ifbm. brylluppet var blå farver og påfuglefjer, så derfor skulle hendes gave selvfølge matche den tanke.Jeg er godt klar over, at billederne er taget med dårligt lys, mobilkamera og mangel på detaljer... Men det var det bedste jeg kunne komme op med i denne omgang. Anyway, hun blev glad for sine små gaver, og det var det vigtigste :)


I skal ikke snydes for et par billeder fra selve dagen.. Jeg mistede som bekendt min far i december 2011, så min morfar fik lov til at føre mig op, og da jeg altid har været Morfars Pige, så kunne det ikke være meget mere perfekt.Nogen gange når livet er svært, er det vigtigt at huske på de gode ting, og disse minder er de bedste fra 2016. - Jeg har valgt at smide dem op her, for at minde mig selv om dem, når sygdom sparker til vores lille familie.

Jeg håber I vil følge lidt med på sidelinjen, på trods af bloggens ustabilitet... Jeg lover der kommer forklaringer i nærmeste fremtid!2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt igen at se en af "de gamle scrappere" på bloggen igen. Ikke fordi der blogges meget i forhold til tidligere.
  Jeg er selv blevet ret dårlig til både at blogge og kommentere.
  Der var jo engang, hvor vi fortalte om alt muligt privat og viste scrapting ret ofte. Det er efterhånden blevet Facebook, der har overtaget ! Tiderne ændrer sig, og Facebook er jo hurtigt og let.
  Tillykke med brylluppet Fru Lund. Det er ko en stor ting.
  Håber det positive kan overskygge det negative, du åbenbart også har i dit liv.

  SvarSlet
 2. Ja, tiderne har vist ændret sig radikalt! Bare se på hvor lang tid jeg var om at svare... havde slet ikke set din kommentar. Tak for lykønskning og dit håb <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...