søndag den 30. juni 2013

Nature Girl

Jeg har lavet et layout, ja faktisk flere... Men dette ene, er jeg så utrolig glad for, at I får det serveret før tiltænkt tid ;)

Layoutet hedder "Nature Girl", og den smukke, unge pige, er min helt egen lille (Store) datter Michelle.
Billedet er taget af undertegnede, i vores lille have (Jungle), og ikke på en mark, som man måske skulle have troet.

 Igen er det artsy, whitespace med massere af små detaljer. Jeg skal prøve at forklare mig efter bedste evne.
Alle mønster papirer er fra SODAlicious, resten af materialerne er et sammensurium af egne farvoritter, så hvis du er nysgerrig på et specifikt element, så spørg! Med så mange elementer, er det for rodet at navngive dem alle her.

Her et closeup, af mine elementer. Jeg har brugt, gesso, modeling paste og forskellige slags maling på min baggrund. Jeg er pige der elsker blå, - og de her nuancer er lige mig! Der er stemplet på kryds og tværs med bla. stempler fra SODAlicious, glitz, datostempling fra Dear Lizzy og gamle stempler fra min fars bogbinderi. Der er splattet med blå og sort - og rent vand, - for det giver også et udtryk jeg godt kan lide. Under alle mine papirer, har jeg sat et bredt stykke washi tape med grå chevrons på. De mange sorte stjerner, er et stykke punchinella jeg har, som jeg har duppet sort sværte gennem.

Træpynt er et must for mig, og disse er fra SODAlicious og frecled fawn. Lidt sytråd og en blå dot, bringer liv til mit layout, og Michelle lablen, erstatter journalingen i denne omgang.

Jeg har doodlet en del, og pyntet med grønne palietter for at skabe farvespil. Den grønne farve går igen i min fotomatte, og blå/grøn er en farvekombination som altid virker!

Jeg har også haft mit layout en tur gennem symaskinen. Den hvide tråd falder ikke først i øjnene, men jeg kan godt lide, at der hele tiden dukker små detaljer op på mine layouts. Enkelte steder, sidder der også små sharowski krystaller, og disse giver også liv og detaljerigdom, uden at man først tænker over det.

Dette layout ser måske meget kompliceret ud, men det er i virkeligheden super simpelt... Små tilfældigheder og modet til at "kaste" mere på papiret, er nøgleord :)

Jeg håber I får nydt de mange lyse timer...

5 kommentarer:

  1. Rigtig rigtig flot LO, det kan jeg godt forstå, du er blevet ret glad for, det er også bare superflot lavet og fede detaljer.

    SvarSlet
  2. WAUW - det er flot - og hvem ville have tid til at slå græs i haven når man skal lave sådanne fine LO ???? =0)

    SvarSlet
  3. Flot layout med lækre detaljer.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...