søndag den 28. april 2013

What a Wonderfull World - Layout

Jeg scrapper (næsten) aldrig på mønsterpapir...! Jeg laver selv mine baggrunde, for det fungerer for mig... Men engang imellem sker der undtagelser, og det gjorde der sørme også i fredags. Så her er mit nyeste layout - På baggrund af mønsterpapir ;)

 Layoutet er utrolig simpelt, med meget få splats. Denne gang er det stemplerne der har formet udtrykket :) Jeg har brugt papirer fra SODAlicious til min matte, samt lidt glitter tape i guld, lidt stof og en anelse sytråd.

På begge sider af mit billede kan I ane lidt sort maling. Malingen er trukket igennem en template. Også på hver side, har jeg stemplet en blomstergren. Hele vejen rundt om billedet, har jeg tegnet med akrylblyanter i gul og grøn, derefter gav jeg mine streger riiiigeligt med vand, således at farverne løb sammen.

De grønne og blå dots, har jeg tegnet op med en blyantstreg. Det sætter mere fokus på dem, og leder øjnene rundt på mit layout. Det er en nem måde at skabe liv på sit layout, og gøre det spændende at se på :)

Jeg har valgt at dette lille stempelaftryk, skulle være min titel... Der står : "and I think to my self, - WHAT A WONDERFUL WORLD". 

Pheeew, jeg blev glad for mit layout, men jeg har bare svært ved at finde mit flow, når der er mønster på baggrunden :) Lidt fjollet... Er jeg alene? :) 

6 kommentarer:

 1. Flot layout.
  Enkelt og dog med så mange detaljer.

  SvarSlet
 2. Lækkert layout med lækre detaljer!

  SvarSlet
 3. Flot layout - og rigtig flot mønsterpapir, du har valgt ;)
  Som Karina skriver - Enkelt og så alligevel ikke. Fed sammensætning!

  SvarSlet
 4. Flot LO, med mange små men efekter som fanger øjet, og så har du jo den dejligste model. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Lækkert LO. Jeg synes også det kan være svært at bruge mønsterpapir som baggrund, men det er da lykkes kanon for dig :)

  SvarSlet
 6. Fantastisk lay out, og dit foto er bare et pletskud. God mandag

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...