onsdag den 6. marts 2013

The Temple Of Karnak - Layout

Så har jeg igen været i gang med et ferie layout. Denne gang synes jeg, at mit flow var bedre, men lørdag var jeg også i Ejsing til Scrap i det Jyske, og efter en hel dag med smash, så var det lækkert at "få lov", til at lave et layout. Dette LO. er med splat som jeg elsker dem, og uden for meget mønsterpapir også, så jeg følte mig "hjemme" i hele den kreative process.

 Billedet er taget i Luxor - Egypten i Karnak Templet. Jeg er utrolig fascineret af de smukke Obelisker, og derfor er der også taget en tons billeder af netop dem. Disse obelisker er lavet som et par, og måtte transporteres flere 100 kilometer for at nå deres bestemmelsessted i templet. Fra de blev bestilt til de stod færdige gik der 7(syv) måneder. Det er sgu imponerende!!

Jeg har lavet både megasplat og almindelige splat både store og små. Under billedet har jeg brugt washi tape og hambly overlay, foruden lidt lækker stof. Pynten er simpel og giver plads til mit artsy udtryk.

Jeg har doodlet en kant omkring mit billede. Her har jeg også lavet et par trekanter - de matcher mit washitape og giver layoutet en sammanhæng. På dette billede kan man også se, at jeg har brugt lidt sytråd under min base, for diskret at bryde de hårde linjer.

Jeg er blevet rigtig glad for mit layout, og endnu engang bliver jeg overrasket over, hvor meget splats kan bryde linjerne og løfte et layout op.

Har I i øvrigt set at der kører en skøn giveaway på bloggen? Læs forrige indlæg for mere information :)

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...