mandag den 29. oktober 2012

Good Times

Fra et meget rent Layout i går, til et meget artsy layout i dag. Mit Donna layout og det følgende, blev lavet på den samme dag/aften, men er utrolig forskellige. Billedet forestiller min farmand, ganske få dage før han døde. På dette billede, kan man virkelig se hvor udmagret, syg og træt han var, på trods af sine kun 57 år.
Nok at det ikke sådan jeg vil "huske" ham, men det her er faktisk et dejligt minde. Han sidder og kigger i et fotoalbum, og ser billeder af sig selv som barn. Snakken gik på, at Magnus lignede ham en del, og stemningen var lys og munter... og vigtig på en måde der ikke kan forklares.

 Man kan lige ane mig i baggrunden. Farmand havde næsten mistet stemmen på dette tidspunkt, men ikke sit glimt i øjet ;) Det var vigtigt for mig at holde farvene sorte og den gule baggrund fra Heyday står rigtig fint til. Jeg har malet mit papir med gesso. Et stykke stof er sat fast, og har også fået gesso. Mine pile og chevron stempelaftryk er lavet med sort akrylmaling. Min pynt er træpynt farvet med sort mist. Jeg har også brugt sytråd, washitape og alm. stazon til de få andre stempler der er brugt. Hmmm... der er vist ikke så meget andet at sige. Jeg er rigtig glad for mit layout, - det er meget MEGET artsy, og det var rart for mig, at få foreviget mit minde på en kreativ måde. Om en uges tid er det et år siden at vi fik af vide, at fars kræft var kommet tilbage, og de 3 efterfølgende uger gik alt for stærkt. Nå, ja...  Det skulle ikke være så trist, så nu får i endnu en gang billedspam ;)


Hav en skøn dag derude, - jeg skal bruge min tirsdag på kursus, og senere sammen med skønne veninder.
Og så er der forresten snart spændende nyt til jer igen ;)
9 kommentarer:

 1. Dejligt layout, der taler for sig selv. Du er bare SÅ god til, at sætte ord på dine layouts
  Knuus

  SvarSlet
 2. Nøhj hvor er det bare et lækkert LO. Du er altså bare så super dygtig :) God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Skønt LO du har lavet med dejlig historie

  SvarSlet
 4. Super fedt layout - godt minde at have.

  SvarSlet
 5. Skønt LO med nogle skønne glade farver.

  SvarSlet
 6. Skønt layout. Dejligt minde.

  SvarSlet
 7. Kanon flot layout. Lækker baggrund.

  SvarSlet
 8. Som altid - lækkert LO. Er vild med din stil. :o)

  SvarSlet
 9. hold da op hvor er det flot, ser godt ud med de gule og sorte farver sammen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...