mandag den 10. september 2012

My Doll

Jeg har lavet et layout, der hedder "My DOLL". Billedet forestiller Michelle, 5 år gammel, der krammer sin dukke. Titlen refererer ligeså meget til denne dukke, som den refererer til Michelle... I ordets kærligste forstand selvfølgelig ;) 

 Layoutet består af en gammel pink paisle rubon, et stykke overlay fra Amy Tangerine, lidt twine, et stykke lyserødt mønsterpapir fra My Minds Eye, en stjerne jeg har punchet ud i trådet stof, og en masse træstjerner fra studio calico. Baggrunden er ligeledes fra studio calico.

Jeg har lavet en mintgrøn megasplat ved hjælp af cremefarvet dabber og mintgrøn mist. Jeg har mistet gennem en bubble template fra studio calico med en cremefarvet mist, derefter lagde jeg en anden template skrå over, og mistede med en orange. Sidst lagde jeg noget af mit elskede trådstof, og mistede med den lækre røde.

Stofstjernen har fået lidt mintgrøn mist. Er vild med det halv-rustikke look på twine og stjerne, som bliver opgraderet på grund af den lille smule farve.

Closeup af megasplat. Her kan man også tydeligere se mit overlay, med fin træstruktur.

Dette layout er meget simpelt, og endnu engang har jeg brugt minimale mængder af pynt, - og jeg PRØVER ellers! Når det er sagt, så er jeg rigtig glad for resultatet!

Husk at der startede en lækker giveaway her på bloggen i går :) 

6 kommentarer:

 1. pragtfuldt lo... virkeligt lækkert...

  SvarSlet
 2. Er vil med dit LO, det er bare så skønt.

  SvarSlet
 3. bare super skønt, rigtigt flot

  SvarSlet
 4. Hvor smukt og kreativt, må jeg ha' lavet noget til min venindes dejlige lille dreng - anyways har en give-away kørende på min blog; http://fudjan.com/2012/08/give-away-2/ håber at du vil deltage;-)

  Kærligst,
  Fudjan

  SvarSlet
 5. Hold da op et lækkert LO! Er fuldstændig vild med det, skynder mig lige at pinne det!

  Tror aldrig jeg har været forbi din blog før, hvor er både den og de ting du laver super flotte og inspirerede!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...