søndag den 30. september 2012

In The CarWash

Jeg har været gæstedesigner på et Washi tape kursus, inde på Scrapsisters.dk - forummet. Kurset startede i går, og slutter først i aften. Jeg er sikker på, at alle kursisterne, mig selv inklusiv, synes at det er et utrolig lækkert kursus! Deltagere på kurset så dette layout, allerede i går, men I skal ikke snydes. Detaljebillederne er ikke de samme, men det overlever i jo nok ;)

Billedet er Magnus i Bilvask sammen med sin morfar og mig. Det er kun lidt over et år siden...
Nå, men dette Layout er fuld af washitape!

Min fotomatte er mønsterpapir dækket med washitape. Jeg har brugt 2 forskellige slags. Under min matte har jeg lagt husblas. Mine stjerner af lavet af karton dækket med washitape, og så er de punchet ud. De små træstjerner fra studio calico komplimenterer dem rigtig godt. Min titel er skåret ud på (lånt-snøft!) cameo.

Min nederste hjørne. Her er min bort lavet af washitape, og ligeledes er min tekst matte et stykke washi på karton.

Øverst gør det samme princip sig gældende. Jeg har sat mine border modsat rækkefølgen på min fotomatte, for at skabe et lækkert spil.

Et detaljebillede af lidt stjernevrimmel.

Lidt af min splat... Jeg er blevet mere end tilfreds med resultatet, der er lyst og lækkert.

Er du med på washi kurset? :)

7 kommentarer:

 1. Ja jeg er med på kurset idag ;-) glæder mig til at komme til at lege lidt med tapen idag...

  Det er bare et super lækkert LO, hvor kommer det træstrukturerede papir fra??

  SvarSlet
 2. Flot LO, og fed anvendelse af washi tapen. Det kan sådan en kort-mager som jeg også få glæde af. Jeg har ikke melt mig til kurset, fordi jeg ikke scrapper, men kun laver kort...Tapen, alle 31 ruller står og griner af mig. God søndag...

  SvarSlet
 3. Super lækkert LO. Har heller ikke meldt mig til kursus, da jeg primært laver kort, er også kun indehaver af 1 rulle washi tape.

  SvarSlet
 4. Lækkert layout med de skønne stjerner.

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke med på kurset da jeg ikke lige har washi tape på lager:) Super flot LO... Kan godt forstå du er rigtig godt tilfreds :)

  SvarSlet
 6. Flot layout !! og lækkert kursus .. jeg er godt nok ikke meget "med" her i weekenden, men jeg skal da helt sikkert kikke på det hele senere :)

  SvarSlet
 7. det er så lækkert det du har lavet :) ... Flot flot

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...