lørdag den 7. juli 2012

My Boys - Et Layout

Midt i vores byggerod og den stress der medfølger, fandt jeg i går, plads til en god omgang hygge og afstresnings scrap. Det blev til et lækkert layout, - og selvom jeg har andre og vise jer også, så synes jeg I skal se dette først.

Papir fra My Minds Eye, nu er jeg også snart løbet tør for det arsenal jeg købte mig, og jeg er stadig væk ikke træt af træstruktur!! Overvejer sågar at anskaffe mig lidt mere, inden papiret forsvinder igen.
Jeg har ikke brugt modeling paste og heller ingen gesso. Det er næsten imponerende i sig selv. Til gengæld har jeg brugt en hel masse mist og distress ink. En smule pynt fra Amy Tangerine, October Afternoons "Nine to Five", lidt knapper og et stykke kork. Masking tape og et par stjerner fra Studio Calico blev det også til....

Endnu engang har jeg leget med opfattelsen af lag, - og jeg har fået en din dimension på mit layout. Billedet er taget i en lækker park, tæt på Allans arbejde.

Detaljebillede der fint viser brug af templates, stempler og opbygning af lag vha. tape, stof og tråd.
Jeg tegnede en kant rundt om mit billede, men har siden fortrudt, at jeg ikke også distressede kanterne lidt. Derfor er jeg dog fint tilfreds med resultatet alligevel!

Her er mit lille hjørne. Stjernen har fået et tyndt lag glossy. Stemplet er min nye store kærlighed. Jeg er vild med det!! Den stribede klare/grønne maskingtape har jeg aldrig brugt før, fordi jeg ikke synes den passede til mine projekter, men her er den super lækker.

Igen lidt lag detaljer.
Det var skønt med et afbræk fra køkkenopdateringen, for komplikationer har der været nok af... Og de fortsætter selvfølgelig i dag........ Yaay :/
I morgen stikker jeg af fra rodet, og tager til Popart kursus. Det glæder jeg mig til... Og forhåbentlig vender jeg tilbage i morgen eftermiddag, til et nyt, lækkert og indbydende køkken...!
"xxx"


6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare superflot med så mange skønne detaljer. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 2. Wooowww det super fedt..
  Du bare så god til bare at springe ud i at bruge alle mulige forskellige ting
  på dine layouts...

  Lyder spændene med kurset og køkkenet :)

  Rigtig god weekend..

  SvarSlet
 3. Det er et lækkert layout. Også uden gesso og modeling paste =D
  God fornøjelse med dit kursus
  Knus

  SvarSlet
 4. This is a great layout, I especially like light yellow words (sun, fun, joy)!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...