fredag den 8. juni 2012

Drawsome - Et layout

Jeg har layout, der er alt "for" pussenusset, sødt og rent. Det er slet slet ikke mig, men nu har jeg lavet det, og uanset hvad jeg synes eller ej, er min datter glad for resultatet, stilen jeg selv lagde for det - er holdt, og nu er det færdigt.
Egentlig lavede jeg dette layout hjemme ved Big ScrapMamma Heidi i mandags, - men der var jeg endnu mindre tilfreds. Så nu har jeg bygget lidt flere lag ind, og jeg har gjort det lidt mere groft at se på. resultatet er en anelse mere rodet end hensigten, men til gengæld synes jeg det blev helt okay :)
Titlen drawsome refererer til "tegn og gæt - spillet" der er blevet populært vis smartphones/iphones. Jeg kan ikke fortælle så meget om papiret, for det har jeg tyv-stjålet fra Heidis restebunke ;) Til dem af jer der tænker "Hvor er træpapiret henne?" Så fortvivl ikke, - jeg har kørt en strimmel træpapir gennem min dyno, så nu står der "I sommerhus".

Hånden er et heroart stempel jeg er blevet ret glad for. Mine chevrons er en hero art die, som jeg endelig fik brugt. Jeg har ikke været så god til at bruge min bigshot, men jeg tror denne lille die er vejen frem for RulleMarie og mig :) Jeg har brugt lidt maskingtape for at trække den blå farve i billedet frem.

Her er træstrimlen i et closeup. "2007" er skrevet på et banner lavet af malertape.

Teksten er stemplet på, og så har jeg tegnet lidt og fremhæve, og der kom også en smule stickels på. Stjernen har fået et par klammer, for at bryde den pussenussede overflade.

Er spændt på at høre lidt konstruktiv kritik :)
Håber I nyder dagen på trods af det noget grå og triste vejr!
- Out

4 kommentarer:

 1. Det er blevet et rigtig lækkert LO med fantastiske detaljer

  SvarSlet
 2. Ja, det er lækkert LO. :)
  Og dejlige farver. :)

  SvarSlet
 3. Flot layout. Masser af detaljer, og både splats og gesso på =D
  Det er vist bare dig, der har et problem med lyserød, tror jeg =D
  Knus

  SvarSlet
 4. årh det er da super med både lyserødt og splats

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...