fredag den 20. april 2012

Når der er stille på bloggen leger musene på bordet?

Føler I jer forsømte? .... Jeg har holdt en anelse fri den senere tid... og jeg tror I kan klare jer uden mig ;)
Jeg har fået trukket vejret lidt, fået lidt styr på min computer, der bare vil være en drillepind, - og min familie har fået lidt ekstra mor i de sidste par uger. Vi har hygget har vi! Og anledningerne har vi opfundet hen af vejen.
Weekendudflugter og rod der fik lov til at være rod - Lækkerligt!
I den forløbne weekend var vi blandt andet på Kalø, - fordi vi alligvel var i nærheden Skanderborg, og fik lyst til en is, og der er da en isbod ved Kalø!... De bedste ideer kommer som regel på de mærkeligste
tidspunkter!

Da vi efter lang tids kørsel parkede vognen på P-pladsen, kom vi i tanke om, at klapvognen stod hjemme i garagen, så Mira måtte bæres HELE vejen. Det var faktisk det hårdeste, for min lille Mira, vejer 14 kilo på trods af sine kun 10 måneder, - Som at slæbe i stor sæk kartofler, når det er længere tid ad gangen.

Men ud til ruinen kom vi. Med lange arme, og Magnus med lommerne godt proppede, med sten, skalder og muslinger. Michelle lidt træt, men ellers ved godt mod!

Her ses et øjeblik der udefra. Mira er strategisk blevet placeret på græsset, så vores arme kunne "trække vejret". Jeg ville ønske at jeg havde haft mit kamera med, men sådan er det med de der impulsive ture. Vigtigst er det, at ungerne fik en masse ud af turen, og det gjorde de :)


7 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig udflugt I har haft trods lange arme.

  SvarSlet
 2. Lyder som en rigtig dejlig tur. Jeg vil da godt nok vove at påstå, at Kalø ikke ligger liige i nærheden af Skanderborg, men ruinen er altid et besøg værd især når isboden har åben. Hilsen og god week-end fra een, der bor lige ved Kalø - og som synes, der er langt til Skanderborg.

  SvarSlet
 3. Ihh hvor lyder det som en hyggelig tid i har haft jer..

  Pyha vildt en vægt hun har!! Kan godt forstå hvis i fik lange
  arme og kunne mærke det dagen efter måske tihihi....

  SvarSlet
 4. Føler I jer forsømte? selvfølgelig da. men rart du er tilbage..go tur ser man ;O))

  SvarSlet
 5. Skønt med impulsive idéer.

  14 kg for Mira - hold da op :)
  Min Silke på 2 år og 4 mdr vejer kun lige de 12 kg :)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 6. Det lyder som en dejlig tur, impulsture er altid godt, men sikke en basse at slæbe rundt på, jeg har en på 3½ med samme vægt, godt hun kan gå selv :)

  SvarSlet
 7. Det lyder som en dejlig tur. Dejlige billeder.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...