tirsdag den 28. februar 2012

Jeg har fået Blog Award(s)

Blogland er et dejligt sted og være, - og fyldt op med skønherlige, givende, søde mennesker.
Jeg har de sidste par dage fået ikke mindre end 2 blog awards! - Dejligt dejligt...

Denne første award er fra søde Line. Line kender jeg fra folkeskolen, - og hun er en af de sødeste piger jeg kender. Hvis der er noget ondt i hende, så har jeg ikke kendskab til det :) Hendes blog er en lækker blanding af kreative indfald, og familiehygge. Tusind tak for awarden Line!

Denne anden award er fra Frøken Jensen, - som jeg selv har fundet rigtig meget inspiration ved, - og også nævnt tidligere. Det er dejligt at se, at hun også har glæde af at komme på besøg her hos mig! Også tak her!

Jeg er som sagt rigtig glad for de fine awards, men jeg smider dem ikke videre hverken i dag eller i morgen. Vi har gang i så mange ting herhjemme de næste par dage, så det må vente. I midlertid giver det dig/jer en mulighed for at nominere en blog, - måske din egen? Smid en kommentar med et link til pågældende blog, også tjekker jeg den ud :) Kravet er, at bloggen skal have under 100 eller 200 læsere, alt afhængig af hvilken award der bliver tale om.
Obs. Jeg har ikke tænkt mig at tage den første den bedste blog, så selv hvis I er søde og linke, er det ikke sikkert at pågældende blog får en award herfra ;)

3 kommentarer:

 1. Hvad går det der blog award ud på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vel lidt ligesom et slags kædebrev ;)
   Du kan læse lidt mere om den på min blog: http://www.lineharbo.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

   Slet
  2. Jeps... også får man lov til at sætte den på sin blog, - lidt som en blinkie. Det er vel et form for kvalitetsstempel ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...