torsdag den 23. februar 2012

At sige farvel - igen...

I nat lidt over 01. måtte jeg træffe en frygtelig svær beslutning, og lod min dejlige hankat aflive.
Harley var min lille dreng. Han blev 6 ½ år. Da Harley flyttede hjem til mig, var han alt for ung til at blive taget fra sin mor, men hun ville ikke kendes ved ham længere. Michelle og jeg var alene dengang, og Michelle var en bisse på kun ét år.

Jeg er udemærket klar over, at det at sige farvel til sit kæledyr, for mange ikke er det samme som at sige farvel til sin forælder eller sit barn, men efter min bedste overbevisning, så kan det helt bestemt sammenlignes!! Harley var min første dreng, - selvom han ikke var min søn. Nogen katte er "bare" katte, og så er der dem, der har personlighed. ( Det er ligegyldigt hvilken art dyr vi snakker om her ) Ejerne vil tit sige, "Han/Hun er bare mere..." Harley var mere! Humøret er helt sort i dag... Vi måtte starte dagen med at fortælle børnene, hvad der var sket, og tårerne er ikke langt væk, hverken for dem eller os..

De "små" 2. juledag - Harley og Mira
Han var en stor mis... Og jeg savner ham allerede frygtelig meget. Trøster mig ved, at det nu er min farmand der skal kæmpe med hvide kattehår overalt, - og de 2 så noget helt specielt i hinanden. Det lærte jeg aldrig at forstå.
Jeg bad ham om at hilse...

Beklager dagens melankoli, det kunne ikke lige være anderledes.

14 kommentarer:

 1. Åh nej hvor forfærdeligt! Da jeg var teenager havde jeg en kat jeg flaskede op fra han var 10 dage og jeg kan sagtens følge dig i at nogen katte ikke 'bare' er en kat!

  Jeg håber i finder en ny misser der passer ind i familien!

  SvarSlet
 2. Puha det er en tung gang, at få aflivet et kæledyr.
  Stort kram herfra

  SvarSlet
 3. Føler med dig, ved af erfaring hvor trist det er

  SvarSlet
 4. Puha - er aldrig sjov.
  Hvorfor blev du nødt til at aflive ham?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hans blære var ved at sprænge, og dyrlægerne havde givet op... Så det var den vejre, men nu kom han smertefri over. Han havde rigtig mange smerter de sidste par dage.

   Slet
 5. Det er bare så trist at skulle sige farvel : ( så jeg forstår godt at du er meget trist og ked.
  Det er hårdt at miste.
  Masser af tanker herfra.

  SvarSlet
 6. Ja det var en trist og svær beslutning du skulle træffe; og det ER som at miste et kært familiemedlem - og det er ens kæledyr jo altså. Føler med dig...... kram

  SvarSlet
 7. Jeg kan nu godt forstå det er hårdt. Min Tessa er da heller ikke "bare" en hund - hun er min lille pige. Knus og tanker herfra.

  SvarSlet
 8. Åh, hvor jeg forstår dig .. og føler med dig .. da vores lille dværgpapegøje døde fra os for en måneds tid siden, gjorde det også bare så ondt indeni. Han blev næsten 12 år - og ja, det sætter spor i hjertet og i sjælen med et elsket dyr. Mange knus og tanker til dig.

  SvarSlet
 9. Hvor gør det mig ondt, at du har mistet din skønne Harly.
  Jeg forstår udemærket hvad du skriver, har selv været der.
  Håber at din far og Harly får mange hyggelige timer sammen.

  Kæmpe kram her fra

  SvarSlet
 10. Ja, det er tungt, jeg har prøvet det en del gange (har haft 3 hunde og 3 katte) og min nuværende Rufus er 13½ år, så det gibber lidt i mit hjerte når jeg læser/hører om aflivning af kæledyr. knus morkaren.

  SvarSlet
 11. ja det er det rigtig svære ved at have dyr. Selvom vi godt ved at den tid kommer på et tidspunkt, er det alligevel så trist når det sker. Mine 2 Gravhunde er heller ikke bare hunde, de er MINE hunde.
  Et stort kram til dig.

  SvarSlet
 12. Det er bare så trist at skulle sige farvel, hvad fejlede han?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...