torsdag den 15. december 2011

Kom jul, kom sne, kom GAVER

Jeg har været på julegaveindkøb... For 2. dag i træk, og status er nu, at jeg mangler at købe 5 julegaver. Men de 3 af dem er til mine børn, og vi har aftalt hvad de skal have.... Helt skidt er det jo ikke så ;) 
For bare ganske få dage siden, havde jeg ikke følelsesmæssigt overskud til at sætte kaffe over til mig selv, men det går den rigtige vej. Det er godt at der er tid endnu til at få det hele lidt på afstand, så mine fantastiske børn kan få en dejlig jul, selvom det bliver lidt melankolsk og hård for os andre. 
Jeg kom lidt nemt om det forrige indlæg, men det hænger også sammen med det svingende overskud. I skal have mange tak for de søde kommentarer ;) "I er sgu også dejlige at se på!" 

De sidste par dages gaveregn har set sådan ud, -

Gaver fra Dbyskov og MorTil2... Mange mange tak. Elsker gaver jo! Jeg håber ikke i mistolker det elendige billede, og tror jeg ikke er glad for sagerne, for det er jeg. Solen gad bare ikke vente på, at jeg fik taget mig sammen til at trykke på kameraets "ON" knap ;)

Husk stadig min Giveaway 
Der bliver lukket for forslag i morgen :) 

2 kommentarer:

 1. Jeg er heldigvis færdig med at købe julegaver. Mangler bare 2 20 kr. gaver vi skal spille om, om eftermiddagen.
  Hvis du ved hvad du skal købe, er det ikke slemt =D
  Fine pakker du har fået, og pokkers til kamera =D
  Jeg håber du kommer i den rette stemning til juleaften
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 2. Det er da trist hvis du ikke får kaffe (livets kilde) men det er da dejligt du er ved at være igennem gaveindkøb, det er jeg også nu skal det bare pakkes ind, det kan som også være slemt nok. juleknus morkaren.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...