lørdag den 22. oktober 2011

Scrap i Randers og Picasa

Jeg har i dag været til "Scrap i Randers" sammen med 9 skønne scrapsøstre. Jeg havde lavet aftale med Anette fra Anettes Papir & Stil, så vi sad i hendes scrapkælder og snik snakkede, mens kreativiteten fik lov til at vokse. Det var en dejlig oplevelse, at få sat ansigt på en del af de mennesker jeg "snakker" med næsten dagligt. Jeg har også indtryk af at de nød samværet, og måske bliver arrangementet en genganger. Vi får se ;)

Under kategorien snik snak, falder Picasa. Jeg har studeret gratis mulighederne for fotoredigering, og da Heidi og Heidi sad og talte om det i dag, blev jeg bekræftet i, at det var en udemærket mulighed, så det er nu indstalleret. Michelles fine scrap er blevet offer, og min første fotocollage ser således ud:


Al begyndelse er svær, men mon ikke jeg forholdvis hurtig får styr på teknikkerne? ;) Ellers er I sikkert mange der kan give en hjælpende hånd. Næste Collage (har jeg bestemt) bliver med en fin kjoleguillande Michelle og min lille kusine Mia (og jeg selv) fik lavet den anden dag.... Den er bare fiiin! :)

3 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig dag i dag - herligt at møde dig og de andre skønne tøser :)

  Fin fotocollage ... tror da også lige jeg skal prøve at lege med det :)

  Fortsat god weekend :)

  SvarSlet
 2. Jeg bruger også picasa, det kan man bruge rigtig
  meget som scrapper. Det er godt i har haft det så dejligt. Jeg er næsten ikke spor misundelig på jer =D Fin collage af michelle
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det hyggeligt! Og super fin blog forresten :-)

  Knus & Kram fra Johanne - kig hellere end gerne forbi :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...