mandag den 22. november 2010

Mit første thelys-kort

Ja, som overskriften siger, så har jeg lavet mit 1. thelys-kort. Jeg har forsøgt at holde det meget enkelt. Beklager at billederne er så dårlige, men det er mørkt og jeg kunne ikke vente med at "vise"... Måske bliver de skiftet ud efterhånden :)
Forsiden - Engle-glansbillede, glassten og stjerner der er sværtede med en blågrøn farve, så de falder lidt mere i ét med baggrunden.
Lidt skrå for... Teksten "Engel" er en smule julet :)
Kort ryggen - "Hygge". Den er på tykkelse med en bog, og indholdet er fyrfadslys i anledningen af billedet, men når det skal gives væk, tænker jeg at de bliver byttet ud, med lidt lækkert julesnolder.
Kortet åbent...
Mit tag med stemplet fugl.
Lille kig til lysene. Jeg har sat husblas fast på indersiden, så slikket ikke falder ud, når det engang kommer i ;)

Jeg har aldrig lavet noget som dette før, og jeg er SÅ glad for resultatet!! Jeg kan ikke selv bedømme hvordan det "er" i forhold til andres, men jeg er som sagt glad for det :) Det startede som et forsøg, for at se om jeg kunne finde ud af det. Så start "skabelonen" er skriiiigende Orange!, men det er blevet dækket godt til af mine fiiine papirer... Så måske er grunden til, at jeg er så glad for resultatet, at jeg ved hvordan det så ud fra start ;-D

4 kommentarer:

 1. Så nydelig telys kort!
  Lekkert pyntet og masse flotte detaljer:)
  Ha en fin dag, klem:)

  SvarSlet
 2. Det ser jo fantastisk ud!

  Måske man skulle prøve at begå sig sådan en lækker sag ;)

  Knus

  SvarSlet
 3. Det er så flot! Jeg kan ikke tage mig sammen til at lave dem - så mig kan du ikke sammenligne med. Jeg synes nu heller ikke du skal sammenligne - hvis du er glad og tilfreds, så er det fantastisk.
  God adventssøndag til dig!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...