mandag den 13. maj 2013

Journey

Som nævnt i det forrige indlæg, har jeg lige været til Scrapfødselsdag, og det var også her jeg lavede følgende layout. Jeg havde kun medbragt mine papirer fra SODAlicious, så endnu engang er det et layout, med mine ynglingspapirer :)

 Min baggrund er lavet ved hjælp af en lækker trætemplate fra SODAlicious. Jeg mistede gennem den med sort, og stemplede derpå med den side, der var blevet dækket af mist... Derfor er nogen af mine tal og bagstaver "normale", mens silhouetterne af dem er spejlvendte både over og under. Det giver et fedt udtryk, og er noget jeg bruger ret ofte.

Selve opsætningen er meget simpel, men også detaljerig. "Journey" er navnet på serien af mønsterpapir, som den grå baggrund tilhører. Striben der er skåret fra, har derfor også fået lov at være lidt med på mit layout ;)

Mit hjørne består af et stykke maskingtape, lidt mønsterpapir, sytråd, clips og et stykke træpynt. Stempelaftrykket er en nyerhvervelse, fra... ja... SODAlicious ;)

Under mit billede, har jeg sat et fotohjørne af neonfarvet selvklæbende papir. Den grønne paillet kan jeg takke ikke mindre end to søde piger for. Først og fremmest en klodset en af slagsen, fordi hun hældte pynt ud på gulvet, og selvsamme for ikke at rydde det hele op. Og dernæst en dejlig pige for at samle den op - længe efter, og kaste den over på mit layout :) Den passer jo perfekt ind her!

Hav en dejlig dag derude.






søndag den 12. maj 2013

SODAlove!



I går var jeg til scrapfødselsdag. En fantastisk veninde fylder år i dag, og det blev altså fejret på behørig scrap-vis i går :) Som altid når vi samles, får vi en lille udfordring. I går skulle vi følge en skitse, bruge neon og skære på Silhouetten. Mit resultat blev følgende :

Jeg har brugt oceaner af papirer fra SODAlicious, - Jeg bliver mere og mere forelsket i deres produkter fra gang til gang. I følge skitsen, skulle alle elementerne være runde, men jeg valgte at gøre dem firkantede i stedet, og jeg synes det blev ultralækkert!

Billedet af Mira er fra sidste sommer. Hun lånte Michelles hårbøjle og dansede derpå rundt i sin lille sommerkjole, og følte sig så fiiin.

Jeg skar "Cute" ud på silhouetten, og brugte min neon pink sværte fra HeroArts, samt en neonpink mursnor jeg trevlede op.

De store splats har jeg lavet med en pipette. Da jeg først fik fat i pipetterne, havde jeg svært ved at få dem til at fungere, men gennem leg har jeg fundet teknikken, og nu laver jeg yummy splats næsten hver gang... Og dækker dem halvt til bagefter ;)

Håber andre derude kan bruge det som inspiration.

Glædelig mors dag! i øvrigt.


lørdag den 4. maj 2013

Desert - Mountains of the Red Sea

I øjeblikket kører jeg et kursus sammen med Skønne Heidi, på Scrapsisters.dk. Vores kursus hedder Mix it Up, og består af videoer, tekst og masser af billedeksempler. 
Det første man ser på kurset, er en præsentaionsvideo, hvor vi stille og roligt byder jer Velkommen, og fortæller om hvad vi gerne vil undervise jer i.
Dernæst har vi lavet 2 videoer til jer. - En hver, hvor I vil se hvordan vi lavet et layout. I følger vores kreative process fra start til slut, og hele vejen igennem, fortæller vi om de teknikker vi bruger og hvorfor vi bruger dem. På min video laver jeg dette layout : 

 Vi har også lavet en bonusvideo og fået stablet en lækker konkurrence på benene, der er blevet flot sponsoreret af picturingtheworld.dk. Nogen af de mange teknikker vi har med på kurset er ;
- Lag på lag. - Whitespace. - Splats. - Megasplats. - Lav dine egne baggrunde. - Stempling med alternative medier. - Stempling med alternative ting. - Lav selv dit stempel. - Brug Husblas... Og der er mange flere!

 Er du blevet nysgerrig? Har du fået lyst til at lege med? - Tilmelding er stadig mulig! Du kan læse alt om tilmelding og pris her.
Kurset er allerede godt i gang, men du kan sagtens være med :)

Og til jer der allerede er med :
Jeg håber I nyder det, og føler i får noget ud af det!
Vi har allerede fået masser af positiv feedback, og det er så dejligt :)
Glædelig International Scrapdag alle sammen! <3





fredag den 3. maj 2013

Gæsteblogger hos StarsForStacy

Jeg er blevet spurgt, om jeg kunne tænke mig at være gæsteblogger for StarsForStacy. De har tidligere sponsoreret et par giveaways her på bloggen, og jeg blev selvfølgelig utrolig glad for tilbudet om at blogge hos dem :)
Hvis I er blevet nysgerrige så kan I se indlægget her : http://www.starsforstacy.dk/blogs/gode-tips/7806989-skab-wow-effekt-med-smukke-oreringe

"Grab" layouts

Jeg har lavet to layouts med "grab-titler". De er begge meget artsy, og dem skal I selvfølgelig se.
Jeg scrapper stadigvæk feriebilleder fra Egypten, og det vil I så også kunne se ;)

Det første layout hedder "Grab what you Need".
 Billedet forestiller min ældste lillebror, i færd med at "tage" en bil... Et lidt humoristisk billede, men samtidig også et eksempel på, at du kan få hvad du vil... Det er et spørgsmål om tankegang og en anelse fantasi.

 Layoutet er meget artsy i sit udtryk, og der er leget med både mist, akvarelmaling og lidt alternativ stempling.
Papirerne er fra SODAlicious, som virkelig har vundet mit scraphjerte...!

"Laugh" stemplet er en oldsag, jeg ikke engang kan huske hvor kommer fra... Det har fast plads i min tote, og har haft det i, i hvert fald 1½ år, men dette er første gang jeg har brugt det. Men garanteret ikke sidste, for det er da lidt sødt :)

Det næste layout hedder "Grab a Desert Snack".

På vores besøg ved Beduinerne ude i ørkenen, fik vi lov til at smage noget rigtig lækkert brød, og Mira kunne slet ikke få nok af det.

 Igen er det SODAlicious som har produceret lækkert papir. Træpynt fra Studio Calico og masser af mist effekter på baggrunden.

 Ned langs billedet  har jeg stemplet "true Story" . ja, den er altså god nok ;) Den sølvgrå mist under teksten, har fået en lækker strukturtegning, fordi jeg har mistet gennem noget af det stof, som jeg også har brugt under mit billede.

Min titel er stemplet med ganske enkle bogstavsstempler...
Ja, det var så det for i dag. 2 layouts med de samme teknikker (stort set), og næsten samme opsætning.
Jeg kan nu også se mange forskelle, og har svært ved at vælge til og fra...
Hvilket kan I bedst lide derude?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...