onsdag den 13. marts 2013

Journal It

For et stykke tid siden, faldt jeg over et skønt layout på Pinterest af Czekoczyna. Jeg fandt ud af, at Anja fra PicturingTheWorld, havde mønsterpapiret i butikken, også måtte jeg selvfølgelig i gang med et lift.
Dette er Czekoczynas layout :

Jeg faldt især for opsætning og splats, så det har jeg taget med mig, og gjort det til mit eget :)

Billedet er taget i Egypten, men det kunne have være taget alle steder. Magnus er sin fars dreng :)

Jeg fandt denne tekst på nettet og den passede perfekt ind. Jeg elsker at lave layouts med dybere meninger, og billedet er klassisk på en måde, som ligefrem opfordrer til dybde.

Ja, normalt kaster jeg mig ikke ud i lift, for jeg synes ikke at jeg "kan finde ud af det", men her føler jeg, at jeg har formået at gøre det til mit eget.

Hvad synes I? og er lift noget I tit bruger?

fredag den 8. marts 2013

Sorrow is the price of Love

Stærkt inspireret af en kommende artikel på Scrapsisters.dk har jeg lavet følgende layout. Hvad der nøjagtigt hat været inspirationen, må I vente med at se... Men jeg vil opfordre jer til, at følge godt med på magasinet, de kommende dage :) Det bliver brandGODT!

Jeg har her scrappet et billede af min fars gravsten. Det var ikke et nemt projekt, men gavnligt for mig, og jeg er blevet mere end tilfreds.

Whitespace og artsy. Titlen "Sorrow is the price of Love" betyder "Sorg er Kærlighedens pris". En god ven af familien, skrev ordene til min mor, og det er bare så rigtigt!

Papirerne, stemplet og bogstavsstickers er fra SODAlicious og træpynten er fra Studio Calico.

Sort/hvid temaet fungerer utrolig godt til billedet og budskabet.

Tapen, man lige kan ane over træfjeren, er fra freckled fawn.

Jeg håber at I er blevet inspirerede lidt, til at tænke uden for norm-boksen når det kommer til scrap :)
Det er de billeder der er svære at scrappe, som giver mest udvikling, både kreativt og psykisk.

Hvad synes I? - Og er I iøvrigt med i bloggens giveaway? Find konkurrence indlægget lidt længere nede ;)


onsdag den 6. marts 2013

The Temple Of Karnak - Layout

Så har jeg igen været i gang med et ferie layout. Denne gang synes jeg, at mit flow var bedre, men lørdag var jeg også i Ejsing til Scrap i det Jyske, og efter en hel dag med smash, så var det lækkert at "få lov", til at lave et layout. Dette LO. er med splat som jeg elsker dem, og uden for meget mønsterpapir også, så jeg følte mig "hjemme" i hele den kreative process.

 Billedet er taget i Luxor - Egypten i Karnak Templet. Jeg er utrolig fascineret af de smukke Obelisker, og derfor er der også taget en tons billeder af netop dem. Disse obelisker er lavet som et par, og måtte transporteres flere 100 kilometer for at nå deres bestemmelsessted i templet. Fra de blev bestilt til de stod færdige gik der 7(syv) måneder. Det er sgu imponerende!!

Jeg har lavet både megasplat og almindelige splat både store og små. Under billedet har jeg brugt washi tape og hambly overlay, foruden lidt lækker stof. Pynten er simpel og giver plads til mit artsy udtryk.

Jeg har doodlet en kant omkring mit billede. Her har jeg også lavet et par trekanter - de matcher mit washitape og giver layoutet en sammanhæng. På dette billede kan man også se, at jeg har brugt lidt sytråd under min base, for diskret at bryde de hårde linjer.

Jeg er blevet rigtig glad for mit layout, og endnu engang bliver jeg overrasket over, hvor meget splats kan bryde linjerne og løfte et layout op.

Har I i øvrigt set at der kører en skøn giveaway på bloggen? Læs forrige indlæg for mere information :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...