søndag den 30. oktober 2011

Knapper...

Har jeg nogensinde fortalt jer om mine knapper?
Jeg ELSKER knapper... ;)
Jeg er ærlig talt ikke særlig dygtig til at få dem brugt, men hvor de altså inspirerer mig!
Så mange farver, former, varianter... Det er skønt! 
Jeg lover mig selv flere gange om ugen, at NU skal jeg snart have gang i brugen af dem... Men de er så fine, at jeg "knap"(haha) nænner at bruge dem. 
Hvis du synes at knapper ikke er inspirerende eller dekorative, så se lige mine :

Dejlige knapper på geled.
Hvad synes du så nu?

tirsdag den 25. oktober 2011

Patchwork Bold #1

Jeg har syet en patchwork bold  til Mira. Jeg har kommet en lille bjælde i, og brugt pladevat som fyld... Mit første rigtige syarbejde siden folkeskolen, så jeg er lidt stolt. Og den gør tricket... Mira elsker den! 

Klart et billede der skal scrappes ;)

Jeg elsker de stærke farver i stofferne, og har heldigvis mere tilbage... Om de skal bruges til en ny bold, er jeg ikke overbevist om... Måske noget andet nemt som en pude...? Nogen forslag?

Jeg burde egentlig kaste mig over scrapbordet, men jeg har en masse hængepartier, så må nok erkende, at scrapfestivallen ikke bliver vundet på point af mig :)

mandag den 24. oktober 2011

Kjoler på snor


Med inspiration herfra (men ændret en del) lavede Michelle, Mia og jeg, denne fine kjole guirlande.. Det er vel nærmest et kjolebanner. Det hænger nu og pynter i Michelles vindue, og hun er SÅ glad for den :) Og Pigerne hyggede sig. Senere kom Magnus også og klippede med, og Mira sad hele tiden i sin skråstol og "snakkede" med. Der var trængt om bordet, men som sagt.. Hyggeligt :)

lørdag den 22. oktober 2011

Scrap i Randers og Picasa

Jeg har i dag været til "Scrap i Randers" sammen med 9 skønne scrapsøstre. Jeg havde lavet aftale med Anette fra Anettes Papir & Stil, så vi sad i hendes scrapkælder og snik snakkede, mens kreativiteten fik lov til at vokse. Det var en dejlig oplevelse, at få sat ansigt på en del af de mennesker jeg "snakker" med næsten dagligt. Jeg har også indtryk af at de nød samværet, og måske bliver arrangementet en genganger. Vi får se ;)

Under kategorien snik snak, falder Picasa. Jeg har studeret gratis mulighederne for fotoredigering, og da Heidi og Heidi sad og talte om det i dag, blev jeg bekræftet i, at det var en udemærket mulighed, så det er nu indstalleret. Michelles fine scrap er blevet offer, og min første fotocollage ser således ud:


Al begyndelse er svær, men mon ikke jeg forholdvis hurtig får styr på teknikkerne? ;) Ellers er I sikkert mange der kan give en hjælpende hånd. Næste Collage (har jeg bestemt) bliver med en fin kjoleguillande Michelle og min lille kusine Mia (og jeg selv) fik lavet den anden dag.... Den er bare fiiin! :)

tirsdag den 18. oktober 2011

Det for børn..

Der "arbejdes"
Michelle

Michelle har som mange andre bør efterårs ferie i denne uge... Og så skal man hygge.!! I går, mens de små sov til middag, gik det således til :


selvportræt

Michelle som Baby

mandag den 17. oktober 2011

Julekort til Scrapfestival

Jeg har ikke alverdens overskud i øjeblikket. Vinteren nærmer sig, og selv om jeg forsøger at se "hyggen" i kulden og mørket, så mærkes det på humøret...
Men jeg ELSKER jul, og jeg ELSKER sne... Så i år vil jeg forsøge at nyde det mere end nogensinde. Rugbrød til morgenmad, frugt og grønt og vitaminpiller... Det skal nok batte ;)

Jeg har alligevel lavet dette kort til Scrapsisters Scrap Festival :

Det er et meget simpelt kort, men det er lige mig... Juletræet lige over S i Season er tegnet op med glossy, men det ses ikke rigtig på billedet. Den store blomst har fået stickels og sværte...

Hvad med jer andre, - er I med i festivallen og får i lavet noget?? Jeg er ikke den store point skraber i år... Men hvor er der megen lækker inspiration at hente i SS galleriet nu! Og så er det jo svært ikke at lave noget :)

lørdag den 15. oktober 2011

Loving trees

I forbindelse med Scrap festival på Scrapsisters har jeg lavet dette LO. Magnus gav træerne kram, og mor her tog billeder... Det ene billede er så blevet udsat for lidt af hvert på mit LO. Men jeg er blevet glad for resultatet. I øjeblikket scrapper jeg meget med samme opsætning, men det gør vel egentlig ikke så meget. Jeg føler jo selv at det virker ;)

Magnus er "tree lover"

Baggrunden startede som værende baby lyserød, så jeg har distresset MEGET for at få det som jeg ville have det. Jeg har tegnet og malet årerne i højre side, og det synes jeg giver en rigtig fed effekt.


Knap et Julekort ..?

Lige et hurtigt julekort at vise... Knapper, rubons og lidt perfect pearl. Vupti :)

onsdag den 12. oktober 2011

Scrapbooking Kærlighedskampange

Jeg deltager hermed i en Kærlighedskampagne for Scrapbooking

Banneret er taget her og er lavet af Heidi og Henriette, de gæve Scrapsøstre.
Jeg vil gerne opfordre jer alle til at læse om kampagnen på Heidis Blog.

Jeg elsker scrapbooking fordi det er afstressende. Ingen fortæller mig hvad jeg skal gøre, hvordan jeg skal gøre det, og hvorfor... Det er min måde at fortælle historier på. 
Bearbejde minder... Både gode og "lærerige". 
Jeg elsker det fællesskab der har fulgt med min hobby, i form af Scrapsisters for mit vedkommende, men det er i bund og grund underordnet hvilket "skab" der er tale om. Scrapbooking er en hobby der samler folk, og der er ingen grænser for kreativiten når vi samles. Så ud af "skabet" og tag os sammen alle sammen.
 "Skab"

*Hygge på 30x30 cm*

Vandrepakken 2.0 *Hjemkomst*

Så kom pakken hjem igen... (den har været hjemme i nogen dage, men et kamera der drillede og en manglende energi samt en børnefødselsdag satte "blogstop")
NU skal I få lov til at se vidunderets hjemkomst. Beklager endnu engang dårlig billedkvalitet. Jeg kunne ikke vente med at åbne pakken, og da først jeg havde fået lagt det hele op på bordet, skulle vi spise, og ungerne ville gerne "hjælpe" ;) Lyset drillede, etc. etc. The story of my blog ;)
Fotospam :

















Således er ringen sluttet, og jeg er selvfølgelig LYKKELIG over de mange fine sager!!

fredag den 7. oktober 2011

Vintage vandrepakke

Jeg har modtaget vintage vandrepakken, og udset mig de ting deri, der skulle have lov til at bo hos mig...


Pakken ryger videre på mandag... Beklager det ikke bliver før, men jeg har meget om ørerne. Forresten så ryger pakkelegs pakkerne også af sted på mandag. Så måske er de udvalgte heldige at modtage post fra Randers allerede tirsdag :)

*Update -  skulle på posthuset alligevel - så ALLE pakkerne er afsendt *
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...