søndag den 28. november 2010

1. søndag i advents hygge

Ja, så kom den. Den første advents søndag af 4. Nu er det snart jul, og i dag er den officielt blevet skudt i gang. Magnus er syg... Igen! Men vi har alligevel fået hygget igennem denne skønne søndag.
 Boller blev der bagt........
 Og det gik jo nemt med mine 2 dygtige hjælpere.....
Med min hjemmestrikkede julekrans som salut -
" GOD JUL til Blogfolket " :-)

mandag den 22. november 2010

Mit første thelys-kort

Ja, som overskriften siger, så har jeg lavet mit 1. thelys-kort. Jeg har forsøgt at holde det meget enkelt. Beklager at billederne er så dårlige, men det er mørkt og jeg kunne ikke vente med at "vise"... Måske bliver de skiftet ud efterhånden :)
Forsiden - Engle-glansbillede, glassten og stjerner der er sværtede med en blågrøn farve, så de falder lidt mere i ét med baggrunden.
Lidt skrå for... Teksten "Engel" er en smule julet :)
Kort ryggen - "Hygge". Den er på tykkelse med en bog, og indholdet er fyrfadslys i anledningen af billedet, men når det skal gives væk, tænker jeg at de bliver byttet ud, med lidt lækkert julesnolder.
Kortet åbent...
Mit tag med stemplet fugl.
Lille kig til lysene. Jeg har sat husblas fast på indersiden, så slikket ikke falder ud, når det engang kommer i ;)

Jeg har aldrig lavet noget som dette før, og jeg er SÅ glad for resultatet!! Jeg kan ikke selv bedømme hvordan det "er" i forhold til andres, men jeg er som sagt glad for det :) Det startede som et forsøg, for at se om jeg kunne finde ud af det. Så start "skabelonen" er skriiiigende Orange!, men det er blevet dækket godt til af mine fiiine papirer... Så måske er grunden til, at jeg er så glad for resultatet, at jeg ved hvordan det så ud fra start ;-D

Endnu mere jul

Jeg sad og nussede lidt igår aftes, og det kom der dette julekort ud af :
Jeg har klar-embosset billedet af den lille pige, og det har givet det en meget "støvet" effekt, jeg selv er ret godt tilfreds med. Dette kort er beviset på at jeg scrapper meget laaaaaaaangsooomt!!! Jeg begyndte på det sidste onsdag, men følelsen skal lige være HELT rigtig før end jeg kan færdiggøre noget. Dyb respekt til dem der kan serieproducere kort og LO. Jeg kan ikke :) 

søndag den 21. november 2010

Et anderledes julekort.

Fik endelig rystet lidt liv i de "gamle" scrapfingre igen, og lavet noget, jeg faktisk skulle tænke over. Dejligt at sidde og nusse lidt igen :)

Forsiden med fin lille sløjfe.
Sløjfen går hele vejen rundt og sidder fast på bagsiden.
Jeg har udelukkende brugt julepapir fra 7 Gypsies ( det grønne ) og julepapir fra inkido.
Her er kortet åbent. Snefnug og rensdyr er punchet
(Venligst udlånt af Connie, Riddersholm Design, tak!)
Et fint lille tag... Vidste ikke da jeg købte dem, at der var fine træer på, men det passer jo perfekt!
Når man åbner kortet "modsat" Det lille skilt er blevet sværtet, og teksten er embosset. Her er masser af plads til at skrive en julehilsen.
Jeg har forsøgt at bruge så lidt pynt som muligt, fordi jeg er så vild med papiret i sig selv. Er selv glad for resultatet... Nu er mit problem bare, hvem skal jeg sende det til? Hvem vil sætte pris på det arbejde jeg har lagt i det? Kender i den problemstilling? :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...