mandag den 27. september 2010

Puslekurvs opgradering

Jeg har i dag "puslet", med en gammel puslekurv. Jeg brugte den i sin tid, til al puslegrejet, på Michelles puslebord.... Puhaa, det var mange pusler :-) Det originale stof er "død og borte", og da den har praktisk plast på indersiden, har den nu fundet gavn, som limkurv. Alt min limgrej, tape, decopagelak etc....















"Dyret" da jeg startede....















Så blev den færdig.... Og mig der er så dårlig til at sy... Har ikke tal på hvor huller jeg har i min pegefinger nu. Se venligst min knap til højre i billedet... Synes det er så fin :)















Close Up... Man kan lige ane rosenknoppen i baggrunden :)















Den ene side på hanken















Toppen af hanken... Samme slags sommerfugl som de andre steder på kurven.














Sidste detaljebillede... Den fine rose der er syet ind i det stof jeg har brugt.
Smid gerne en kommentar om hvad du synes :)

Kort Mani

Efter at have læst/set en masse tut`er på det her fantastiske kort, besluttede jeg mig for at lave en Mini. Har ændret lidt undervejs, også har jeg udnyttet chancen til at øve mig udi kunsten at Splatte :-) Mine første, og som det tydeligt (ikke) ses, spæde splatter, er lavet med penselslag mod pegefinger "metoden". Så fint det kan lyde ;-) Som altid med den slags, er det svært at få det fulde indtryk på billeder, men jeg kan godt lide det lille touch det giver, med lilla hagl-splats på det lille Mini kort :)

På Denne "Knap" så ufestlige dag... Skrevet med grøn-metaltus, skygge lagt med sort pen.



   Close Up... Seee mit fine stempel :-D

Første åbning.... Kan man ane mit splat???
 Helt åbent.... Synes det er lidt sødt... Er kun på størrelse med min hånd ;)

Kort Mani/gamle kort.

Har været i mine forældres kortgemmer, for at fiske nogen af mine gamle kort frem :) Her er et lille udvalg:

Bryllupsdagskort. Kort i hvidt mønster karton med lilla rhinsten, guldbånd og lilla blomst.
 












Kortet åbent. Ramme er løftet med puder, - Hvilket ses tydeligt nu efter en hård medfart. Billedet af dem, er fra året før til deres sølvbryllup. ( Min fars manglende hårpragt, skyldes kemoterapi, han havde fået sidste behandling 5 dage før)



Venstre vinge. Små citater.



Højre vinge - igen små citater.
Nederst en personlig hilsen.








Fødselsdagskort til min far. (Gammel motorcykelkører og fanatiker ;-))














Indersiden af kortet. Alder i måneder eller dage. Personlig Hilsen.


Fødselsdagskort til min mor. Alt er stemplet, sat på og har fået et lag decoupagelak. Invendigt en personlig hilsen.



Det var de aller ALLER første kort jeg lavede :) Lidt sjovt at se idag, selvom det ikke er så forfærdelig længe siden :)

søndag den 26. september 2010

Kaffe LO.

Her er så det omtalte Kaffe LO. Det færdige resultat :-D Jeg er rigtig glad for det, men nok også især, fordi jeg ved hvor meget arbejde jeg har lagt i det ;-)

fredag den 24. september 2010

Nyt LO. på vej...

Pusler med et kaffe LO. Blev opfordret på scrapsisters forum, til at scrappe et billede af Michelle med kaffekop i hånden, efter gårsdagens dejlige overraskelse... Tror aldrig jeg har lagt så meget arbejde i et LO. før. Det skal bare være HELT rigtigt :) Indtil videre har jeg blandt andet; valgt mit papir, og "spildt" kaffe på det. Lavet blomster af kaffefiltre med kaffepletter, sværte og kulør, og har gang i et syprojekt, jeg ikke ved hvorvidt kommer med på det endelige resultat.

Nyt grej :-D

Uhhha... Jeg har fået forhandlet mig til nyt grej. Har købt en MONSTER pakke med gak og gøjl til mit scrap. Mange nye papirer, punchouts, sværte, rub ons, segllak + segl. Små stempler, pynt og og og... Jamen jamen altså :-O Hvor jeg dog GLÆDER mig til at modtage pakken med posten. Og så kom jeg vist til at købe en "lille" pakke med værktøjer, pynt osv. også.... SCRAPAMANIA :-D

torsdag den 23. september 2010

ScrapGrisen

I anledningen af at min dejlige datter på bare FEM ÅR, vækkede Allan og mor her imorges, ved dørknirken og følgende hviskende morgenhilsen ; "Godmorgen mor, jeg har sat kaffe over... Og den er færdig", WOW!!! ( Og den smagte VIDUNDERLIGT! ) , så har jeg haft en utrolig energi hele formiddagen. Hun formåede virkelig at sætte en stjerne i mit sind :) Derfor har jeg brugt lidt tid ved spisebordet i dag. Magnus er stadig syg, så det var med ham på skødet, og det fik vi en masse hygge og mærkelige samtaler ud af. Skønt.! Jeg skal til Scrap i det Jyske i 11. Og for at det ikke skal gå for hårdt over budgettet i den måned, så har jeg besluttet mig for at lægge lidt småører til side hen af vejen, men jeg havde ingen sparegris, så jeg har lavet mig en Scrapgris :-)


Jeg har lavet den af et gammelt glas der har været champignoner i, og så i øjefaldene som muligt, så jeg IKKE glemmer den ;-) De små tags er sværtede med forskellige farver, også har jeg sat så meget bling på som muligt....



En af detaljerne.


Et hurtigt billede af den anden side.



Toppen - med lille kig til de første par mønter ;-) Smid meget gerne en kommentar om din mening...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...